25n
25N
25N

L'EPA de Picassent celebra la 30a Setmana Cultural

L'EPA de Picassent celebra la 30a Setmana Cultural
20/06/2018 -

Ja són 30 edicions d’una Setmana que s’ha convertit en un referent cultural i educatiu al municipi. Tallers, mostres i activitats diverses que any rere any, reuneixen les picassentines i els picassentins al voltant de l’Educació i la Cultura. Les propostes, totes elles dinàmiques i sobretot, obertes a la participació, es van encetar a la Casa de Cultura, amb la inauguració de la mostra dels tallers de pintura i patchwork, uns treballs que mostraven sobradament la tècnica i l’art d’aquestes creacions de l’alumnat de l’Escola.

Al llarg de la Setmana, han anat desenvolupant-se les diferents propostes que han acollit la ciutadania a les instal·lacions d’aquest Centre i on s’ha pogut conéixer les diferents activitats que s’han portat a terme durant el curs: massatge tailandés, jardineria mediterrània, relaxació, experiments científics, ball dansabi, així com un taller de cuina fresca i un taller de batucada, entre d’altres.

En aquest ventall d’activitats també ha tingut cabuda la projecció de la pel·lícula al pati de l’escola, Thi Mhai, rumbo a Vietnam, la dramatització del curs d’alemany amb l’obra Blancanieves y los siete enanitos, així com una exposició fotogràfica sobre imatges del nostre terme i una mostra de càmeres fotogràfiques antigues.

Ja divendres, al pati de l’Escola, el sopar de fi de curs, tancava el calendari d’activitats d’aquesta 30a edició de la Setmana Cultural, que també va tindre un gest solidari amb un sorteig destinat a l’ONG proactiva Open Arms d’Ajuda al Refugiat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =

torrent