25n
25N
25N

Entrevista a David Ramírez, president de l'Asociación Fotogràfica de Puçol

Entrevista a David Ramírez, president de l'Asociación Fotogràfica de Puçol
15/10/2019 -

Dissabte que ve, 19 d’octubre, a les 17 hores, es presenta l’Associació Fotogràfica de Puçol en societat. Serà en l’Espai Jove, en un acte que, a més de donar a conéixer la nova associació local, comptarà amb la presència de tres experts que animaran als assistents a gaudir de la fotografia amb una altra mirada: Jordi Ciscar, Amadeo Aznar i Fernando Juárez. Per a conéixer millor quins objectius té, parlem amb el seu president, David Ramírez Vilches.

Qui hi ha darrere de l’Associació Fotogràfica de Puçol?

De moment, la meua dona i jo ens hem llançat en aquesta aventura amb molta il·lusió i quan tinguem tots els mitjans i tràmits que necessita l’associació, comptarem també amb alguns amics que, igual que a mi, ens agrada eixir a fer fotos.

Com sorgeix la idea de crear una associació fotogràfica?

L’AFP naix en resposta al desig dels seus components de comptar amb una entitat que desenvolupe la fotografia com un mitjà artístic i d’expressió. D’aquesta manera, des de l’associació pretenem servir com a impulsors d’activitats dinàmiques i accions que possibiliten el desenvolupament d’aquest llenguatge de la imatge, així com de la seua capacitat per a transmetre conceptes i promocionar el nostre entorn, monuments o llocs emblemàtics.

L’AFP vol ser un transmissor de l’esperit de Puçol, dels seus costums, la seua tradició, així com de l’aplicació de les noves tècniques fotogràfiques en el foment de la nostra localitat. Per mitjà de l’estudi, la posada en pràctica i el coneixement dels principis de la fotografia i la imatge, pretenem dotar als nostres associats i associades d’un recurs amb el qual puguen transmetre idees, sensacions i experiències.

Quins serveis oferiu i quins projectes teniu al cap?

La idea és arribar a tota la població a través d’exposicions, taules redones, congressos i altres accions que permeten acostar aquesta forma d’expressió als veïns i veïnes de la nostra localitat.

Quan disposem d’una ubicació permanent en la qual poder atendre els nostres socis, volem muntar una biblioteca fotogràfica perquè puga ser consultada per aquelles persones interessades. De fet, ja hem rebut donacions de fotògrafs de renom, que han tingut a bé donar suport a la nostra iniciativa i cedir-nos de forma totalment gratuïta les seues publicacions. Només ens falta un espai on guardar-lo.

A qui va dirigida l’associació?

A tothom que li interesse la fotografia en tot el seu ampli camp: fotografia de retrat, astronòmica, paisatges, taurina, etc. Tothom és benvingut! No fa falta que tinguen coneixements, per a això som ací, per a aprendre i divertir-nos.

Òbviament aquells que s’associen tindran accés a una sèrie d’avantatges i descomptes quant a activitats i cursos que es realitzen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

museo prehistoria