25n
25N
25N

El lliurament de medicació a domicili a col·lectius de risc es farà en un màxim de 48 hores

Barceló adverteix a la població que només faciliten les seues dades en el telèfon oficial 900 36 22 36

El lliurament de medicació a domicili a col·lectius de risc es farà en un màxim de 48 hores
03/04/2020 -

El lliurament de medicació a domicili per a col·lectius de risc enfront del coronavirus sol·licitat a través del telèfon 900 36 22 36 o a través del correu electrònic medicamentsadomicili@gva.es es farà en un termini de 24 a 48 hores, en horari laboral, gràcies a l’acord subscrit amb el Consell General de Farmacèutics.

Així, ho ha assenyalat aquest divendres la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en roda de premsa per a donar compte de l’evolució de la pandèmia, en la qual ha advertit a la població que únicament donen informació sobre les seues dades personals i sanitàries en aquest número oficial.

Barceló ha explicat que quan es truque al telèfon 900 36 22 36 el sol·licitant serà atés per un teleoperador que li sol·licitarà la informació necessària per a prestar aquest servei com a nom i cognoms, si es disposa de recepta electrònica o si és privada o d’una mútua, el número de SIP, l’adreça, el codi postal, un telèfon de contacte i aclarir si es diu en nom d’un familiar o és l’Ajuntament qui gestiona la petició.

Aquesta fitxa de petició es remetrà diàriament, abans de les 13.00 hores, a cada Col·legi provincial de Farmacèutics, que al seu torn donarà trasllat a l’oficina més pròximes al domicili del pacient que ha demanat aquesta atenció. La farmàcia es posarà en contacte en el número telefònic aportat i la dispensació es farà en un termini de 24 i 48 hores en horari laboral.

Aquest servei s’ha posat en marxa per a evitar que col·lectius de risc davant de la Covid-19 risc (persones majors de 60 anys, embarassades o amb patologies com a hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars i pulmonars, càncer o immunodeficiències) isquen de les seues cases per a anar a la farmàcia.

D’aquesta forma, la farmàcia més pròxima els portarà les seues medicines a casa, evitant desplaçaments i reduint així el risc de contagi. També poden sol·licitar-les a través dels serveis municipals de la seua localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quinze =