25n
25N
25N

L'entrada al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà gratuïta de l'1 al 14 de juny

L'entrada al Museu de les Ciències i a l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà gratuïta de l'1 al 14 de juny
28/05/2020 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències reobrirà al públic dilluns que ve, 1 de juny, el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, espais en els quals s’ultimen els preparatius per a l’esperat retrobament amb la Ciència.

Amb l’objectiu que totes les valencianes i valencians puguen gaudir d’aquest retrobament, fins al 14 de juny, l’entrada a tots dos espais serà gratuïta i es podrà reservar ‘online’ o a través del telèfon d’atenció 96 197 46 86, per a evitar aglomeracions i esperes innecessàries.

D’acord amb les normes de seguretat adoptades, la visita al Museu es realitzarà en recorreguts unidireccionals i els elements expositius d’ús tàctil estaran inhabilitats.

En l’Hemisfèric, amb una oferta de 41 butaques per a garantir la distància entre espectadors i espectadores, es projectaran les pel·lícules ‘Secrets de l’Univers’, ‘Volcans’, Apol·lo 11: Primers Passos’, ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’, ‘Planet Power’ i ‘Viatge a l’espai: pròxima parada Mart’. 46 86.

Pla de reobertura

Més de 24 dispensadors de gel en zones d’ús públic, en entrades i en diversos punts de les instal·lacions, recorreguts unidireccionals i senyalística especial, reducció i control d’aforaments, a més de barreres anticontagi, són algunes de les principals mesures adoptades.

Totes aquestes normes es recullen en el protocol de reobertura de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que ha sigut elaborat tenint en compte la guia de mesures per a la reducció del contagi del coronavirus SARS-CoV-02 per a museus i llocs patrimonials, desenvolupada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), així com les indicacions de les autoritats competents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =

museo prehistoria