25n
25N
25N

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, visita el Centre de Formació Ocupacional de Paiporta

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, visita el Centre de Formació Ocupacional de Paiporta
28/10/2020 -

El secretari autonòmic d’Ocupació i director general de LABORA, Enric Nomdedéu, ha visitat aquest dimecres l’Ajuntament de Paiporta i les instal·lacions del Centre de Formació Ocupacional. Nomdedéu ha estat acompanyat per l’alcaldessa , Isabel Martín, la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, i altres membres de l’equip de govern en una trobada amb el personal tècnic i docent de l’àrea, així com amb l’alumnat que cursa actualment alguns dels tallers i programes.

Precisament Paiporta ha aconseguit, gràcies a les gestions de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç, un total de 227.456,62 euros dels fons extraordinaris ECOVID per a la contractació de persones que hagen perdut el seu treball durant la pandèmia. Aquests fons provinents de la conselleria d’Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball permetran contractar a 18 persones per a diferents àrees municipals que cal reforçar.

L’Ajuntament de Paiporta ha redoblat esforços de cara a fer front a la situació sobrevinguda a causa de la incidència del coronavirus sobre l’economia. Així, va habilitar d’urgència un fons de 350.000 euros per a autònoms, autònomes i empreses que hagueren vist reduïts els seus ingressos dràsticament, i va emprendre accions formatives perquè els comerços s’adaptaren ràpidament a la nova realitat del mercat, amb una digitalització creixent i un trànsit en línia cada vegada més predominant.

Així mateix, Paiporta s’acull a tots els programes d’ocupació i formació per a totes les franges d’edat, com són Avalem Joves, Avalem Joves Plus i Avalem Experiència. El 2020, Paiporta ha aconseguit 426.490,66 euros de fons de la conselleria d’Economia Sostenible en programes d’ocupació, amb una aportació municipal de 77.490,04 euros i un total de 503.980,70.

A més, la inversió en els diferents programes de formació i cursos per a persones desocupades o per a millorar l’ocupabilitat, és de 729.523,40 euros, la major part dels quals provenen de la Conselleria d’Economia Sostenible. En total, per tant, Paiporta ha invertit en promoció de l’ocupació i la formació 1.233.504,10 euros.

De fet, aquesta setmana s’han incorporat una dotzena de joves del programa Emcorp a diferents punts de l’administració que necessitaven reforç, i ja s’han iniciat els tràmits per a una nova convocatòria d’Avalem Joves Plus, després que haja finalitzat en aquest mes d’octubre el programa iniciat un any enrere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =