caixa popular

Les 'Trobades amb l'alcaldessa' arriben aquest dimarts al Barri del Secà de Paiporta

Les 'Trobades amb l'alcaldessa' arriben aquest dimarts al Barri del Secà de Paiporta
05/06/2017 -

El CEIP L’Horta de Paiporta acull aquest dimarts a les 19.00 hores la cinquena assemblea veïnal que, sota el títol ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’, posa en contacte directe i personal a la ciutadania amb les regidores i regidors del govern. Amb aquesta trobada, destinada al veïnat del Barri del Secà, es tancarà la primera ronda per tots els barris de Paiporta.

Totes aquelles persones residents a aquesta zona poden acostar-se a la trobada i plantejar les seues iniciatives i propostes, així com plantejar els seus dubtes o preguntes sobre la gestió. L’equip de govern, per la seua banda, informarà sobre les actuacions concretes portades a terme en aquesta zona. Després de l’assemblea, es constituirà un grup de seguiment que mantindrà reunions posteriors amb regidores, regidors o l’alcaldessa per a seguir l’evolució de les propostes que siguen realitzables, o assabentar-se de l’estat de cadascuna d’elles.

Les ‘Trobades amb l’alcaldessa, el govern respon’ són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, amb el suport de la resta d’àrees municipals, i s’emmarquen dins d’un reforç de la participació que inclou també tallers i assemblees per a decidir part de la programació de les Festes Populars, l’elaboració del PMUS, o reunions informatives sobre obres públiques com les del Carrer Mestre Palau, així com formació en administració electrònica i obligacions documentals d’associacions i entitats ciutadanes.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 12 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC