25n
25N
25N

Burjassot serà la seu de la Trobada de Cors de l’Escola Pública de 2019

Burjassot serà la seu de la Trobada de Cors de l’Escola Pública de 2019
22/05/2019 -

El Centre Cultural Tívoli de Burjassot acollirà, aquest divendres 24 de maig, la XXVII Trobada de Cors de l’Escola Pública; trobada que tindrà com a amfitrió al CEIP Fernando de los Ríos i la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Olga Camps i el Servei Psicopedagògic Municipal. La trobada està organitzada per “Amadé-91”, compost per les professores d’educació musical Mercedes Botet, Amparo Guardiola, Mª Carmen Jarillo i Vicenta Porcar.

La trobada començarà a les 10.30 hores, donant la benvinguda a tots i totes les participants dels diferents col·legis que estaran presents en aquest matí en el qual la música coral inundarà Burjassot. Després de la benvinguda, tindrà lloc l’inici de les actuacions dels diferents cors i, per a finalitzar, el cant comú entre tots ells.

El primer dels cors participants serà el del CEIP San Miguel de la localitat de Llíria que passarà el testimoni al cor del CEIP Ciutat Artista Faller, de València. El tercer dels cors a pujar-se a l’escenari serà el del CEIP La Coma, de Paterna, seguit del cor del CEIP Àusias March, també de Paterna i el cor del CEIP Juan Vicente Mora, de Carlet.

Per a tancar les actuacions, abans del cant en comú en el qual s’interpretaran quatre cançons, serà el torn dels cors del CEIP Cervantes de Riba-roja, CEIP L’Oliveral, de l’Eliana i, tancant les actuacions, el cor del CEIP “Fernando de los Ríos”, de Burjassot.

“Amadé- 91” porta 27 anys duent a terme el projecte “Trobada de cors de l’Escola Pública”, “amb la mateixa il·lusió i dedicació que al principi per veure l’alegria i la felicitat dels participants”, tal com han assenyalat des de l’entitat que destaca també “l’educació musical com una part imprescindible dins de l’educació integral de les xiquetes i els xiquets”.

Des de l’entitat volen agrair “als quasi 9.800 xiquets i xiquetes que han format part dels cors dels col·legis de les escoles públiques” per la seua participació, “sense ells, l’experiència no haguera existit”. Així mateix, també agraeixen “la confiança i el suport de tots els claustres dels col·legis participants, a les AMPAS que han col·laborat i donat suport a la iniciativa i als pobles que han realitzat les trobades anteriors”, igual que a Burjassot, seu de 2019.

Una vegada finalitzades les actuacions, sobre les 13 hores, tindrà lloc un dinar en la Pineda de la casa de Cultura, que posarà el colofó a aquesta jornada tan especial per als menuts participants i per als seus centres educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

museo prehistoria