25n
25N
25N

La Firma General Drones participarà en la II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso

La Firma General Drones participarà en la II Trobada d'Alcaldes de la Xarxa Innpulso
17/02/2017 -

El jurat del concurs públic convocat per Las Naves per a seleccionar l’empresa que acudirà a la II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso del pròxim 1 de març a Madrid ha triat la firma General Drones per a prendre part en les jornades. Hi ha prevista la participació d’alcaldes i alcaldesses de les 62 ciutats que pertanyen a la xarxa, entre ells l’alcalde de València, Joan Ribó.

Les pimes i micropimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cada una de les ciutats prendran part en la trobada amb els representants polítics dels diferents municipis. En el cas de València, General Drones, dedicada al disseny, fabricació, formació i servicis d’aplicacions personalitzades amb drons, ha sigut triada després d’una convocatòria pública realitzada per Las Naves i dirigida a petites i mitjanes empreses que desenvolupen un projecte innovador.

Aquest esdeveniment està emmarcat dins de l’estratègia de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació Innpulso, amb l’objectiu de promocionar les pimes innovadores dels municipis, dotar-les de visibilitat i facilitar el seu accés a mercats potencials i a possibles inversors. Els alcaldes i alcaldesses aniran acompanyats per les startups (empreses emergents) seleccionades en les seues ciutats respectives –una seixantena–, que hi podran presentar els seus projectes. A més, hi haurà també una zona expositiva en què podran donar-se a conéixer, així com un espai de treball en xarxa (networking) el dia anterior.

General Drones és una empresa de creació recent, amb seu a València i que té un alt component innovador. Entre les seues línies de treball, desenvolupa drons específics destinats al sector del salvament i les emergències. Actualment, a més, treballa en la inserció del seu projecte en les diferents plataformes que lluiten per la supervivència dels refugiats que escapen del seu territori per la mar.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Madrid, comptarà amb la presència de l’alcalde de València, Joan Ribó, i serà inaugurada per l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + disset =