25n
25N
25N

Toni Gaspar assisteix a l’Encesa de la Foguera de Canals

Toni Gaspar assisteix a l’Encesa de la Foguera de Canals
17/01/2020 -

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, la vicepresidenta Mª Josep Amigó, la diputada Dolors Gimeno i els diputats Modesto Martínez i Vicente Mompó van assistir en la nit del dijous a la tradicional ‘Encesa’ de la Foguera de Canals, que marca el començament de les festes de Sant Antoni en aquest municipi de La Costera.

La de Canals és la major foguera del món i cada any rep la visita de turistes atrets per l’espectacularitat del foc en honor del patró. Un any més, la Diputació ha volgut participar en una de les festivitats més rellevants de la província, des de l’inici de les festes a la Casa de la Vila i els vespres a l’església parroquial fins a ‘l’encesa’ d’una foguera de 20 metres d’altura a la qual vilatans i visitants encomanen els seus desitjos per al nou any.

Al final de l’acte central d’aquesta primera jornada de les festes de Sant Antoni, que continuaran durant el cap de setmana, el president de la Diputació, Toni Gaspar, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, van baixar a peu de foguera per a agrair als bombers del Consorci Provincial el seu treball durant ‘l’encesa’ per a garantir la seguretat de les persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =