25n
25N
25N

Els arbres de Nadal s'il·luminen, aquesta vesprada, en tota València

La il·luminació oficial tindrà lloc a les 19.00 hores

Els arbres de Nadal s'il·luminen, aquesta vesprada, en tota València
04/12/2017 -
Navidad

Foto: facebook.com/AVV-Barri-Sant-Marcellí

Els arbres de Nadal inunden els carrers de València. I és que l’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Cultura Festiva, s’ha proposat, un any més, descentralitzar la decoració nadalenca, amb l’objectiu no solament de dotar de protagonisme a tots els districtes de la ciutat, sinó també per a reforçar l’activitat comercial dels barris de la nostra ciutat. En aquest sentit, a més del tradicional arbre de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament, també s’han instal·lat arbres en les places de Patraix, Campanar, Benimaclet, Sant Valer (Russafa), la Creu del Canyamelar, Doctor Collado (Ciutat Vella) i, com a novetat, en Orriols, Abastos i Sant Marcel·lí.

Uns arbres que, per fi, aquesta vesprada, a les 19.00 hores, s’il·luminaran oficialment, donant la benvinguda al Nadal, i omplint de màgia les diferents places de València. A més, hui, juntament amb la il·luminació de l’arbre de Nadal i de l’entorn de la Plaça de l’Ajuntament, també s’inaugurarà el tradicional pessebre del Saló de Cristall del Consistori que, any rere any, és creat per l’Associació de Belenistas de València.

Enguany, i com a principal novetat, l’arbre de Nadal de la Plaça de l’Ajuntament es podrà visitar per dins per a gaudir millor de la decoració nadalenca. No obstant això, en aquesta emblemàtica plaça de València no podia faltar el que s’ha convertit ja en tot un clàssic. Com no, ens referim a la pista de gel, que ja està en funcionament des de divendres passat, així com al carrusel de cavallets, d’inspiració francesa del segle XVIII, que romandrà fins al 6 de gener.

Comença el compte arrere per a gaudir del Nadal. Els mercadets nadalencs, els pessebres i una il·luminació especial fan que els carrers de València s’òmpliguen de gent i, sobretot, de molt bon ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =