caixa popular

Encara queden places per als Cursos de la Casa de Cultura 2017-2018

Encara queden places per als Cursos de la Casa de Cultura 2017-2018
15/09/2017 -

El pròxim mes d’octubre començarà un nou curs per a molts veïns i veïnes de Burjassot que s’han matriculat en alguna de les nombroses alternatives de formació, oci i benestar que la Casa de Cultura del municipi ofereix, tots els anys, en forma de cursos i tallers. Fins llavors, aquelles persones que estiguen indecises, encara tenen temps per a decidir en què volen invertir el seu temps lliure enguany, ja que encara queden places per a algunes modalitats i, per tant, la matrícula segueix oberta.

En l’àrea d’idiomes, encara queden places en valencià i en anglès, tant per a adults com per a xiquets. En la secció d’Arts Escèniques, cursos com a Teatre (per a xiquets/as i joves), Hip-Hop i Funky per a xiquets/as, Música en moviment per a xiquets/as, Sevillanes, Batucada i guitarra, tant per a xiquets/as com per a adults, encara tenen places disponibles. Així mateix, encara queda oferta també per a diferents modalitats de cursos que s’inscriuen en l’àrea de Noves Tecnologies. I en la secció d’Arts Plàstiques, encara queden places en el curs de restauració i conservació de mobles, mentre que també hi ha places lliures per als cursos d’escacs.

Les matrícules es poden realitzar a través d’Internet, en la Seu Electrònica de la Casa de Cultura. Aquells i aquelles que ho preferisquen també poden matricular-se presencialment, en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia.

L’oferta total dels cursos i tallers de la Casa de Cultura 2017-2018, així com els seus preus i els seus horaris, pot consultar-se en aquest enllaç.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris