25n
Orgull
Orgull

EMT oferirà transport gratuït al matí de la Marató de València

EMT oferirà transport gratuït al matí de la Marató de València
08/11/2016 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha arribat a un acord amb la Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València perquè el diumenge 20 de novembre es veja potenciada la mobilitat en transport públic per als ciutadans i els corredors. Amb esta finalitat, el transport serà gratuït per a tots els viatgers i viatgeres des de les 5:30 h fins a les 16.00 hores el diumenge 20 de novembre, dia de la carrera.

Els prop de 29.000 participants que prendran la ciutat amb motiu de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i del 10k paral·lel fan necessari establir unes vies de treball conjuntes entre ciutat i organització per a facilitar l’accés a la zona de l’esdeveniment, principalment a l’hora d’eixida. Així, l’EMT ha disposat un reforç de nou autobusos més en les línies 35, 95 i 99 durant les 5:30 i les 7:30 hores. Justament, estes línies són els principals nexes amb la Ciutat de les Arts i les Ciències i serviran per a desplaçar tots els corredors que facen ús d’estos autobusos amb la zona d’eixida.

Tal com va explicar el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, “hi haurà un sistema de sincronització semafòrica per si hi ha alguna emergència i es necessita crear un corredor de seguretat que estarà coordinat pel Servici de Trànsit”.

Per la seua part, el director gerent de l’EMT, Josep Enric Garcia Alemany, ha demanat comprensió als usuaris del transport públic aquell dia i ha aprofitat per a agrair la col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso, que ha possibilitat que el transport públic siga gratuït tot el matí de la carrera.

Perquè l’acte siga un èxit i minimitzar els possibles inconvenients ocasionats als valencians i valencianes, l’EMT posarà al carrer sis informadors el dia de la carrera i s’han editat 85.000 mapes amb tota la informació. També hi haurà un servici especial telefònic durant el cap de setmana.

A més, l’empresa pública participarà en la carrera posant a disposició de l’organització un autobús escombra que recollirà els corredors que puguen tindre algun problema. EMT també estarà a la Fira del Corredor, els dies 18 i 19 de 10 a 22.00 hores, amb activitats per a xiquets i xiquetes i amb la minimarató de dissabte.

Així mateix, els voluntaris i voluntàries de la marató disposaran d’una targeta d’EMT per a desplaçar-se de forma gratuïta per la ciutat durant els dies 18, 19 i 20 de novembre. Este avantatge facilitarà el desplaçament del voluntariat tant a la Ciutat de les Arts i les Ciències, centre neuràlgic de la prova, com als diferents punts de la ciutat per on transcorre la marató i el 10k paral·lel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + nou =