25n
25N
25N

EMT modificarà el contracte de neteja interior dels autobusos per a adequar-lo a futures necessitats de la crisi sanitària

EMT modificarà el contracte de neteja interior dels autobusos per a adequar-lo a futures necessitats de la crisi sanitària
22/05/2020 -

El Consell d’Administració d’EMT, convocat per al pròxim dilluns 25 de maig a les 13:00 hores, té previst aprovar la modificació de contracte del servei de neteja interior dels autobusos per a adequar-lo a les necessitats futures de la crisi sanitària de la Covid-19. Des de l’inici de la crisi, EMT ha posat en marxa diferents mesures de prevenció per a protegir a les persones usuàries, que inclou el reforç de la neteja i desinfecció dels autobusos.

A més, en aquesta sessió ordinària s’abordarà l’inici del procediment de contractació dels serveis de reparacions i revisions elèctriques i mecàniques en autobusos i vehicles auxiliars de l’empresa per a poder abordar treballs que necessiten suport extern i específic pels fabricants, novetats tecnològiques, modificacions o treballs puntuals.

També està previst aprovar l’inici del procediment per a contractar els serveis jurídics professionals en matèria mercantil, civil, laboral, fiscal, administratiu, penal i protecció de dades, així com la implantació d’un pla de prevenció de delictes.

D’altra banda, es preveu acordar l’alçament de la suspensió i la modificació del contracte de publicitat exterior en els autobusos d’EMT i de la publicitat en el canal de televisió a bord dels vehicles.

A més, s’informarà de la suspensió i represa del còmput de terminis de l’expedient de contractació del subministrament, instal·lació i manteniment de parades, així com del subministrament elèctric per a les instal·lacions pròpies d’EMT i de l’aparcament Centre Històric-Mercat Central.

Finalment, s’abordarà la proposta de pròrroga del contracte referent al disseny, instal·lació i conservació de les parades d’autobusos, així com del contracte per al subministrament i servei de comunicacions per a l’entitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Informacion coronavirus