25n
25N
25N

Una empresa dóna 3.000 gavetes bactericides per a hospitals i emmagatzematge de productes

Una empresa dóna 3.000 gavetes bactericides per a hospitals i emmagatzematge de productes
26/03/2020 -

L’empresa Tayg posa a la disposició de les autoritats sanitàries 3.000 unitats de les seues gavetes bactericides ‘Clinic’ per a recolzar en els muntatges d’hospitals i emmagatzematge de productes sanitaris contra la pandèmia del coronavirus.

Aquesta companyia, del grup Zriser i establida a València, comprova actualment si aquestes gavetes eliminen o acceleren el procés de desaparició del Covid-19, ja que quan es van llançar al mercat el virus encara no existia.

Es tracta de gavetes d’emmagatzematge que protegeixen de contagis i malalties tant als productes que es depositen en elles com al personal que els manipula, ja que ofereixen una reducció de microorganismes del 99,99% gràcies al seu component bactericida, destaca la signatura en un comunicat.

D’aquesta manera es manté l’esterilitat en les instal·lacions sanitàries. “Amb la nostra patentada formulació, assegurem que la gamma de productes ‘Clinic’ és totalment resistent enfront dels microorganismes”, ha assegurat el director comercial i de màrqueting, Antonio Hostalet, “sota els màxims estàndards d’esterilitat i assegurant un rendiment òptim en la lluita bactericida”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =