caixa popular

Las Naves recolza l'emprenedoria en l'àmbit de la discapacitat

Las Naves recolza l'emprenedoria en l'àmbit de la discapacitat
22/05/2017 -

L’acceleradora Capazia, especialitzada a donar suport a iniciatives emprenedores en el sector de la diversitat funcional, ha organitzat per a demà 23 de maig la jornada Demo Day, en la qual donarà a conéixer els projectes amb persones amb discapacitat que ha estat recolzant enguany. El públic podrà conéixer els cinc projectes que estan liderats o coliderats per persones amb diversitat funcional i que Capazia ha estat preaccelerant ja durant aquest 2017.

Capazia organitza el Demo Day de la 2ª Edició del seu programa de pre-acceleració a Las Naves. En aquest esdeveniment es presentaran els 5 projectes liderats o co-liderats per persones amb discapacitat que han sigut pre-accelerats en Capazia des de gener del 2017.

Capazia recolza iniciatives emprenedores de l’àmbit de les persones amb diversitat funcional o en situació de dependència, i té la seua base a Las Naves. Aquesta Demo Day va adreçada a persones pertanyents a l’ecosistema emprenedor, a persones amb diversitat funcional, amb interés per autoocupar-se o emprendre, així com a entitats promotores de l’emprenedoria i autoocupació, administracions públiques, ONGs i associacions, emprenedors i emprenedores socials i treballadores i treballadors socials.

Els projectes participants en el programa de pre-acceleració de Capazia, i que podrem conéixer demà són: ILYCE, un projecte de bugaderia industrial ecològica posada en marxa per la Coordinadora de persones amb diversitat funcional de Villar del Arzobispo; Coaching 5, projecte centrat en el descobriment del potencial de les persones a través de les ferramentes pròpies del coaching i la psicologia, acompanyant-les en la consecució de les seues metes i recolzant-les en moments de canvi o situacions de bloqueig; Guía Ganas, una plataforma online en la qual es combinen una guia d’oci i un mitjà de comunicació digital, focalitzats en les persones sordes o amb pèrdua d’audició, Fambuena Video, productora audiovisual especialitzada en vídeo marketing i Sexualitat Funcional, iniciativa pionera focalitzada en cobrir tots els aspectes afectius i sexuals de les persones amb diversitat funcional.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 17 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris