25n
Orgull
Orgull

Una vintena d'emprenedors presenten els seus models de negoci a Fitur

Una vintena d'emprenedors presenten els seus models de negoci a Fitur
21/01/2017 -

Un total de vint projectes adherits a Invat·tur Emprende, un projecte de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, s’han mostrat en el marc de Fitur 2017 en un acte presentat per la directora general de Turisme, Raquel Huete. Central d’activitats subaquàtiques, plataformes de reserves d’hotels, eines per a crear apps personalitzades o touroperadors especialitzats en turisme de sensacions són algunes de les propostes presentades.

Aquestes empreses innovadores són una part de les quals han participat en diferents edicions del programa de ‘Creació i impuls d’empreses turístiques’ i formen part de l’ecosistema emprenedor que s’ha creat amb el projecte Invat·tur Emprende durant els quatre anys que porta impartint-se el programa.

En la presentació, a la qual ha seguit la projecció d’un vídeo promocional del projecte Invat·tur Emprende, la directora general ha assegurat que aquest és un dels projectes estrella de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques. “Em sent molt orgullosa del treball que es realitza en Invat·tur, que permet que projectes com els presentats en Fitur tiren endavant”.

Huete ha destacat també la importància d’oferir als emprenedors presentar la seua empresa en el marc de Fitur, com a part de l’ecosistema emprenedor, turístic, innovador i tecnològic de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 15 =