25n
25N
25N

El torró de Xixona traspassa fronteres

Un jove emprenedor alacantí, l’encarregat de vendre torrons i dolços típics per tot el món, i durant tot l’any

El torró de Xixona traspassa fronteres
19/12/2018 -

Que el torró de Xixona és considerat com un dels millors del territori nacional és un fet, i que Internet ha ajudat xicotetes empreses alacantines a exportar aquest dolç tan típic per tot el món també. Així, unint la tradició i la passió pel torró, juntament amb els avantatges comercials que ofereix Internet, Fabián López, un jove emprenedor alacantí va decidir posar en marxa, des de la seua seu de Xixona, l’empresa Turronesydulces.com. La diferència? Torró tot l’any, malgrat el seu caràcter estacional.

En poc de temps, aquest jove ha aconseguit posicionar-se com un dels principals venedors dels productes de la seua terra per tot el món. Fins hui, ja han enviat milers de paquets amb torrons a més de 20 països per tot el món, com el Japó, Noruega, Qatar o Lapònia. No obstant això, com expliquen en el seu web, “hem fet feliços a molts espanyols pel món”.

Es presenten com “una botiga online i offline que ofereix el major catàleg de torrons i dolços artesans amb Denominació d’Origen Xixona i Alacant, fabricat amb les nostres fórmules de tota la vida”. El principal objectiu? “que qui vulga adquirir un bon torró artesà de qualitat i acabat de fer, ho tinga ràpidament en el domicili amb el millor tracte de tu a tu, com els comerços de tota la vida”. I és que els enviaments a Europa tan sols tarden entre 4 i 5 dies.

Així, Fabián López va començar a portar per tot el món el torró de tota la vida. Tal va ser el seu èxit i la demanda dels seus clients que va incorporar altres dolços i formats, però, això sí, característics de la població alacantina. En l’actualitat, no solament venen la seua marca, sinó que han incorporat una selecció de marques dels millors productes fets a Xixona, com a torrons ‘El Abuelo’, però també torrons ecològics, sense additius o lliures d’al·lergògens, que estan tenint un gran èxit.

Xixona i els seus dolços ja no tenen barreres geogràfiques. “Atenem comandes per xat, i fins i tot comptem amb un xatbot, és a dir, un canal d’atenció al client automatitzat que permet que la botiga estiga operativa 24 hores. Els clients valoren que es tracte d’un producte que porta segles elaborant-se de forma artesanal amb fórmules antigues”.

Sens dubte, aquest jove alacantí ha sabut aprofitar les infinites possibilitats que t’ofereix Internet per a donar eixida a un producte que ja forma part de tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 16 =

CCCC
torrent