25n
25N
25N

L'Empalme es prepara per a acollir les obres del soterrament

L'Empalme es prepara per a acollir les obres del soterrament
20/05/2019 -

Comencen els treballs previs en el Barri de l’Empalme. A la rutina matutina dels seus veïns i veïnes i al tràfec de l’estació, s’uneix, des d’aquest mateix dilluns 20 de maig, la presència dels operaris de l’empresa adjudicatària de les pròximes obres del soterrament. Un moment aquest molt important per al Consistori, per a la ciutadania del municipi i per als veïns i veïnes de tot un barri la realitat del qual millorarà notablement, finalitzades les obres.

Unes obres que, fonamentalment, passaran per la connexió ferroviària de l’estació d’Empalme amb el soterrament existent i d’aquest amb la via en sentit Bétera, així com per la urbanització de superfície sobre les vies soterrades, que permetrà desenvolupar urbanísticament tota l’àrea d’aquest barri que s’havia quedat sense poder finalitzar a causa de la parada que ha patit durant anys.

Les tasques inicials, que han començat hui mateix, passen per senyalitzar tot el perímetre de les pròximes obres així com per la neteja de tota la zona, sobretot amb tasques de desbrossament de tots els restolls i males herbes que han crescut al llarg del període que l’obra ha estat paralitzada. L’alcalde de Burjassot, Rafa García ha volgut visitar i supervisar aquests primers treballs, acompanyat de responsables de l’empresa adjudicatària, els qui han confirmat que ja ha començat la fase de redacció del projecte de les obres, adjudicades per un import de 8.144.981 euros

“Hui és un moment important, veure que ja estan treballant en la zona, saber que ja estan redactant tot el projecte final i que s’ha començat a netejar i a dur a terme una realitat per al Barri de l’Entroncament, és una data, almenys per a mi, per a recordar i ser positius de cara a les pròximes setmanes”, apunta l’alcalde de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =