25n
25N
25N

Comença la substitució de totes les lluminàries dels polígons industrials de Paiporta

Comença la substitució de totes les lluminàries dels polígons industrials de Paiporta
08/02/2021 -

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha iniciat aquest dilluns el canvi de totes les lluminàries dels tres polígons industrials de Paiporta, el de l’Alqueria de Mina, La Pasqualeta i l’Estació, on ha començat la intervenció.

En total, el consistori paiportí invertirà en aquesta actuació 92.655,94 euros i canviarà 400 punts de llum amb tecnologia de major eficiència energètica, menor consum i millor lluminositat.
L’antic enllumenat dels polígons estava conformat per bombetes de vapor de sodi d’entre 100 i 250 watts, mentre que les que s’han començat a instal·lar són de tecnologia LED i rendeixen entre 36 i 107 watts.

Els fons provenen de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS) municipals, que tenen el seu origen en el romanent positiu de tresoreria del pressupost. La intervenció estava prevista per a 2020, però la pandèmia va retardar l’execució del projecte, ja que es va prioritzar l’atenció a l’emergència econòmica derivada de les restriccions sanitàries.

Per a l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, “aquesta actuació ens permet, d’una banda, millorar els nostres polígons, fonamentals en la generació de riquesa i llocs de treball al nostre poble, i d’altra, reduir el consum i millorar l’eficiència energètica, el que també ens ajuda a frenar l’impacte sobre el medi ambient de l’activitat econòmica”.

El regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, ha recordat que, a més del canvi massiu d’enllumenat, “enguany abordarem noves millores als polígons gràcies al Pla D’Inversions 2021-2024, com són la instal·lació de càmeres de videovigilància, la construcció de carrils bici i el condicionament de noves zones verdes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 4 =