25n
25N
25N

TV3 arribarà a València abans que acabe l'any

Les emissions de TV3 dependran del començament de les emissions d’À Punt

TV3 arribarà a València abans que acabe l'any
07/05/2018 -

Cada vegada està més a prop la data en la qual la televisió pública valenciana À Punt comence les seues emissions definitives. I és que, si va tot segons el previst, les emissions en proves que, des del passat 25 d’abril es van engegar, s’abandonaran abans de l’estiu. Una data marcada en el calendari, que obriria les portes a la tornada de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana, set anys després de la seua desaparició en els nostres televisors.

La televisió catalana, que encara que es va deixar de sintonitzar en la TDT amb el tancament de l’extinta RTVV, sempre ha estat disponible en les plataformes de televisió de pagament, recordava, després de l’anunci de la volta imminent de la nova televisió pública valenciana, l’acord de reciprocitat al qual es va arribar entre ambdues televisions després del tancament de Canal 9.

Les emissions de TV3 arribaran a la Comunitat Valenciana a través dels repetidors del Govern Valencià

Aquest acord aconseguit, en maig de 2016, entre el President de la Generalitat, Ximo Puig, i l’aleshores president català, Carles Puigdemont, segueix vigent, i dependrà del Ministeri d’Indústria, que haurà de concedir el múltiplex de la TDT. D’aquesta manera, tot apunta al fet que les emissions de TV3 arribaran a la Comunitat a través dels repetidors del Govern Valencià. No obstant això, en el cas que no s’adjudicara eixe múltiplex, es podria habilitar el senyal a través de l’espai radioelèctric valencià.

Pel que sembla, TV3 començaria a emetre a la fi d’estiu, i el cost econòmic que conrearia aquest acord de reciprocitat hauria de ser assumit per ambdues televisions públiques. No obstant això, i perquè això es convertisca en una realitat, abans és imprescindible que À Punt acabe amb les seues emissions en proves, i comence la programació real del nou ens públic valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 14 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020