caixa popular

Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat

“Mislata t’escolta” és una campanya que pretén avaluar l’impacte de les polítiques d’infància i arreplegar informació sobre allò que preocupa als més xicotets

Els xiquets del Consell d'Infància de Mislata pregunten als veïns la seua opinió sobre la ciutat
22/03/2018 -

Els integrants del Consell Municipal d’Infància i Adolescència de Mislata han eixit al carrer per a arreplegar informació sobre els aspectes que afecten directament als xiquets i xiquetes de la ciutat. Es tracta d’una nova edició de la campanya “Mislata t’escolta”, una iniciativa municipal que té com a objectiu conèixer el grau de coneixement i de satisfacció amb les accions que realitza tant la Regidoria d’Infància com el propi Consell de participació infantil. Aquest sondeig d’opinió és, a més, un requisit per a mantenir el segell d’UNICEF que acredita a Mislata com a “Ciutat amiga de la Infància”.

Els xics i xiques representats en el Consell han elaborat un qüestionari de deu preguntes per a conèixer de primera mà l’impacte que han tingut en la població les accions realitzades en aquestos últims anys, però també per a veure què pensa la ciutadania en general sobre la ciutat i escoltar els seus suggeriments i les seues propostes de millora.

La campanya s’està realitzant en els centres educatius, on tots els escolars estan responent al qüestionari en les seues sessions de tutoria. Però a part dels col·legis, els xiquets i xiquetes també han eixit al carrer micròfon en mà. Amb l’ajuda dels tècnics municipals i l’equip de dinamització de Quera, els xics han realitzat una mostra estructurada de tots els sectors de la població. I una vegada seleccionats, s’han anat amb les càmeres de Mislata TV i el seu qüestionari per a entrevistar-los a peu de carrer.

Les respostes a preguntes com Coneixes el Consell Municipal d’Infància i Adolescència, saps per a què serveix o què et sembla que a Mislata s’escolte la veu de la infància i se’ls done resposta, entre unes altres, serviran per a documentar el grau de compliment dels objectius plantejats en l’obtenció del segell d’UNICEF i per a la seua pròxima renovació.

Mislata és una ciutat pionera en polítiques actives dirigides a la infància i l’adolescència. De fet, existeix una regidoria pròpia, un Consell Municipal i un Pla d’Infància i Adolescència, un document que detalla tots els eixos d’actuació de les polítiques municipals en tots els seus àmbits: família, educació, salut, oci i temps lliure, sostenibilitat ambiental i fins i tot l’intercanvi generacional.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris