caixa popular

Els vencedors de les primàries comarcals del PSPV

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, celebra “una participació tan elevada” que, al seu judici, demostra “una vegada més que en el partit socialista és la militància qui té la veu per a triar als seus líders”

@mercaballero2

Els vencedors de les primàries comarcals del PSPV
05/02/2018 -

El PSPV va celebrar diumenge passat les primàries comarcals per a l’elecció dels seus respectius secretaris i secretàries generals. Les eleccions s’han celebrat en 13 comarques de les 26 en les quals s’estructura el partit a la Comunitat.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha declarat que hui “s’ha tornat a demostrar que en el partit socialista és la militància qui té la veu per a triar als seus líders”. “Celebrem que la jornada haja transcorregut amb total normalitat i que l’índex de participació haja sigut tan elevat”, ha assenyalat Muñoz, qui ha explicat que en total han participat 7.777 militants, d’un cens de 10.922.

“Hui hem tornat a constatar que el PSPV és un exemple de democràcia interna i, a partir d’ara, els secretaris generals triats han de liderar un temps que ens ajude a consolidar la Generalitat, els municipis en els quals vam governar i aconseguir el nombre més gran d’alcaldies possibles en 2019”, ha conclòs.

En la província de València destaca la victòria de Sandra Gómez en les primàries locals de la capital del Túria, en les quals va obtindre 640 vots enfront dels 485 que va aconseguir recaptar l’altra candidata, Maite Girau.

En la comarca de l’Horta Nord, va véncer Juan Carlos Fulgencio (Montcada) amb 459 suports, davant Juan Miguel Bayarri (Puçol), amb 377 paperetes. A l’Horta Sud, va ser Eva Sanz (Benetússer) la que va aconseguir la victòria amb una àmplia majoria sobre Andrés Campos (Torrent): 629 vots enfront de 439. Però es decidirà definitivament este cap de setmana.

En la Ribera Baixa, Salvador Martínez (Albalat de la Ribera) va guanyar la partida. 257 suports va aconseguir, mentre que el seu contrincant Juan Luis Baixauli (Sueca) solament va aconseguir 192 paperetes. En Valle de Cofrents-Aiora, per la seua banda, Raquel Cámara (Aiora) es va imposar a José Francisco Teruel (Teresa de Cofrents) per 35 vots a 20.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC