caixa popular

Els veïns de Torrent ja tenen a la seua disposició una nova zona d'aparcament públic

Este espai, amb 22 places d’aparcament i situat en C/ Montgó, permetrà pal·liar la dificultat d’estacionament de la zona

Els veïns de Torrent ja tenen a la seua disposició una nova zona d'aparcament públic
27/09/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, atenent la problemàtica per la dificultat d’estacionament en la part baixa de l’Avinguda al Vedat, ha creat un total de 22 places d’estacionament en bateria en el carrer Montgó.

El consistori, atenent la sol·licitud dels propietaris i arribant a un acord per la seua cessió amb estos, s’ha encarregat durant els mesos estivals de netejar i adequar el solar per al seu nou ús de caràcter públic.

En pocs mesos, este nou espai es troba ja obert al públic responent a una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de la zona.

Este estacionament públic se sumisca als dels carrers Germanies i Músic José Merino, però amb la novetat que el de Montgó s’ha condicionat amb una part d’asfalt per a assegurar el bon manteniment dels cotxes i, una zona de terra per a prevenir els riscos d’inundació en els dies plujosos.

Una altra de les actuacions dutes a terme en matèria de mobilitat ha tingut lloc en la plaça Sant Jaume, amb la nova senyalització per a l’estacionament destinat a persones amb mobilitat reduïda.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats