25n
25N
25N

Els veïns de Natzaret responsabilitzen al Port de les inundacions patides

L’Associació de Veïns asseguren que si el Port complira amb el manteniment de les canalitzacions les inundacions no hagueren ocorregut

Els veïns de Natzaret responsabilitzen al Port de les inundacions patides
30/11/2016 -

Les fortes pluges, que s’estan produint durant els últims dies a València, han provocat diferents problemes en la ciutat. No obstant això, la pitjor part li l’ha portat el barri de Natzaret.

Després de les intenses pluges del diumenge a la nit, els veïns d’aquest barri valencià van despertar amb inundacions en els carrers pròxims a la tanca del recinte portuari. Especialment, el carrer En Sench, on l’aigua va acabar entrant en diverses cases.

Calle Sech3València Extra ha parlat amb Julio Moltó, portaveu de l’Associació de Veïns de Natzaret, que responsabilitza, directament, al Port de les inundacions, per no complir amb el manteniment de les canalitzacions que permeten evacuar l’aigua. I és que segons ens ha explicat Julio Moltó, ‘el bombament de la zona del port, que s’utilitza per a evacuar l’aigua dels carrers, estava tapat amb formigó’.

A més, aquest barri compta amb una altra via d’evacuació de l’aigua per si alguna cosa falla: Un desguàs en el Port, que desguassa el que no pot fer el clavegueram. No obstant això, els veïns de Natzaret van haver de cridar a l’Ajuntament perquè l’aigua no desapareixia dels seus carrers. Julio Moltó afirma que ‘el desguàs estava taponat per la brutícia, a causa de la falta de manteniment per part del Port. És per açò que el Port és el responsable de les inundacions dels carrers baixos de Natzaret’.

Per la seua banda, el Port ha assegurat que ‘aquesta pluja ha superat totes les previsions, però encara així tots els nostres mecanismes han funcionat correctament’. A més, han afegit que ‘nosaltres no podem fer res perquè aquests carrers formen part del terme municipal de València’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tretze =