caixa popular

Els valencians ixen al carrers per la Crida per un Finançament Valencià

10/06/2017 -

Este dissabte vora un centenar de valencians han eixit al carrer amb un objectiu comú: un finançament digne per al País Valencià. La Crida per un Finançament Valencià que ha congregat a més de 80 entitats ha començat la primera d’una sèrie d’accions per a aconseguir el finançament digne dels Pressupostos generals de l’Estat.

La manifestació ha recorreguts els carrers de la ciutat de València des del Parterre fins a la Plaça de l’Ajuntament. Els representants de la Crida pel Finançament Valencià han explicat els principals eixos de les mobilitzacions. Vicent Maurí, Antoni Infante, Àngel Martí i Raquel Gómez han indicat que esperen que amb esta iniciativa es marque un abans i un després en l’actitud i han destacat l’actitud del poble valencià amb esta crida. Ciutadans de molts col·lectius s’han sumat a esta primera acció.

Antoni Infanti, coportaveu ha assenyalat també que el poble valencià ha dit ja hi ha prou d’esta situació de marginació, expoli i infrafinaçament.També ha demanat als representats polítics que no tremolen a l’hora de demanar un canvi radical en les seues polítiques.

Sota el Lema “No als Pressupostos Generals de l’Estat, Prou Espoli!” han recorregut els principals carrers. El Conseller d’Hisenda, Vicent Soler, s’ha sumat a esta iniciativa perquè demana un finançament just. Una primera manifestació per un tracte just que no serà la última de la plataforma Crida pel Finançament Valencià.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris