25n
25N
25N

Els Tronats de Mislata cuinen més de 6.000 rostes per al públic de la fira de festes

Els Tronats de Mislata cuinen més de 6.000 rostes per al públic de la fira de festes
06/09/2016 -

Des de fa uns anys, les festes de Mislata van guanyant edició rere edició en nombre d’assistents, la qual cosa provoca que cada any es visquen les festes més multitudinàries que es recorden fins a la data. I esta vegada no ha sigut l’excepció, ja que l’últim cap de setmana de festes ha reunit a milers de mislaters i mislateres en la plaça Major, on estan instal·lades les casetes de les associacions, el mercat medieval i la fira d’atraccions.

El cap de setmana va arrancar la vesprada del divendres amb jocs infantils organitzats per diversos col·lectius locals, com la falla del Sud, la clavaria dels Ángeles, la falla Felipe Bellver, la del barri del Quint o l’Associació Taurina, totes elles presents en la fira amb la seua corresponent caseta. Les activitats van continuar a les huit de la vesprada amb una exhibició de balls andalusos a càrrec de l’Associació Andalusa de Mislata i a l’hora del sopar van prendre el relleu els integrants de la penya pirotècnica Els Tronats.

Un any més, els veïns de Mislata van gaudir de la tradicional Nit de Rostes, en la que Els Tronats van cuinar i van repartir més de 6.000 unitats entre públic assistent a la fira. Durant hores, els integrants d’esta penya d’amants de la pólvora, pertanyent a la falla Felipe Bellver, van cuinar les rostes a la planxa i, a l’hora del sopar, els van ser repartint d’un a un, acompanyats del seu tros de pa.

En el repartiment de les rostes van participar, com és habitual, els regidors de la Corporació Municipal, encapçalaments per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa. A més, les festes de Mislata van rebre la nit del divendres la visita del vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar, que va sopar amb l’alcalde i va visitar posteriorment totes les casetes de la fira per a saludar a les associacions.

Els Tronats2La jornada festiva va finalitzar amb tots els luxes amb l’actuació de l’orquestra Montecarlo, una de les formacions musicals més importants de la Comunitat que a Mislata triomfa cada vegada que actua en les festes. La nit del divendres, milers de persones van abarrotar la plaça Major i van gaudir de l’actuació musical més potent de la fira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =