25n
25N
25N

Els torrentins i torrentines es reuneixen per a teixir al voltant de la Torre

Els torrentins i torrentines es reuneixen per a teixir al voltant de la Torre
12/06/2018 -

Dissabte al matí es va celebrar a Torrent el Dia Mundial de Teixir en públic amb un programa replet d’activitats per a tots els públics. La plaça major va acollir aquest acte que va reunir a un gran nombre de persones que no van voler perdre’s l’oportunitat de gaudir realitzant la feina de punt, ganchillo, bolet o costura al costat d’altres persones i a l’aire lliure. L’alcalde Jesús Ros i la regidora de Polítiques i Igualtat, Encarna Lerma Besó, van assistir a l’esdeveniment i van gaudir de les activitats planificades.

El Dia Mundial de Teixir en públic, també conegut com “World Wide Knitting in Public Day”, es commemora a tot el món amb la intenció de reconèixer el treball que han exercit les dones, en la majoria dels casos, durant tants anys. Per açò, durant la jornada es va llegir un manifest amb el qual es va demostrar el suport i reconeixement, per part de la ciutat de Torrent, cap a aquesta afició i treball.


Una de les sorpreses més esperades de la jornada va ser la participació i col·laboració de l’artista Raquel Rodrigo d’Arquicostura. La torrentina conjunta en els seus treballs art, disseny, tradició i contemporaneïtat, amb l’artesanal i industrial.

Conjuntament a l’activitat de teixir, es va realitzar un taller d’iniciació per a homes i dones, un taller de pompons dirigit a xiquets i xiquetes i diversos sorteigs de material donat pels patrocinadors de l’esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =

CCCC
torrent