25n
Orgull
Orgull

Els teatres d'Ontinyent presenten la seua programació de tardor, encapçalada per un espectacle de Celtas Cortos

Una desena d’activitats amb la música i el teatre com a protagonistes completen la programació al Teatre Echegaray i la Sala Gomis

Els teatres d'Ontinyent presenten la seua programació de tardor, encapçalada per un espectacle de Celtas Cortos
02/09/2019 -

Un espectacle multidisciplinari basat en la novel·la “1984” de Georges Orwell amb el grup musical Celtas Cortos i altres tres grups artístics encapçalarà l’oferta cultural de tardor al Teatre Echegaray i la Sala Gomis d’Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha donat hui detalls d’una programació “que torna a tenir a la música i el teatre com a principals protagonistes, però aquesta volta amb vàries representacions i cites culturals que barregen gèneres i estils, per a un conjunt d’activitats que sorprendran pel seu caràcter innovador i la seua qualitat, i també donant continuïtat al cicle de teatre familiar encetat la passada legislatura”, assenyalava.

L’actuació més representativa en aquest sentit serà la de Celtas Cortos i els grups Azar Teatro, artistas circenses i Efimer ARQ, titulada “Si el mundo está en sus manos”, que arribarà diumenge 20 d’octubre al Teatre Echegaray. A l’obra, on es conjuga la interpretació teatral, la música, el circ i la instal·lació artística, la participació en directe de Celtas Cortos ajuda a recórrer els paisatges del diàleg entre els personatges, les projeccions i el circ (en concret, les acrobàcies amb bicicleta i altres objectes quotidians).

Abans, la programació de tardor inclourà el 21 de setembre la representació de l’obra “Marcel·lina té una mina” de la mà de l’Agrupació Artística d’Ontinyent; i el 28 el I Festival de la Cançó Francesa. Ja en octubre el dia 11 arribarà el “cantaor” Josep Aparicio “Apa” amb l’espectacle “Flamencianes”; el 27 l’espectacle infantil “Anna i la Màquina del Temps”; i el dia 31 l’espectacle musical “Vents de Broadway”. Ja en novembre arriba altre espectacle multidisciplinar, “YOLO, You Only Live Once”, on set artistes executen tècniques com trapezi, contorsió i malabars amb música en directe i dramatúrgia. El 17 de novembre serà torn per a la Companyia Toom Pak i “Musicadores de objetos”; el dia 28 per l’espectacle de jazz “Obrigado II”; i finalment en desembre es comptarà el dia 15 amb l’espectacle d’humor “L’electe”; i el 28 amb “Chufla” on el cantant Tomás Moreno “Tomasito” fusiona el flamenc amb diversos estils.

A més a més, el MAOVA i la Casa de Cultura acolliran exposicions, entre les quals destaca la mostra “Fets d’Aigua” entre octubre i desembre, amb entrada lliure, a la qual es farà un recorregut per la història del municipi i per la gestió de l’aigua desenvolupada a Ontinyent i La Vall d’Albaida com a element clau per al seu creixement i desenvolupament.

Àlex Borrell avançava que d’aquesta exposició i del Festival de Circ i Teatre, que inclourà novetats enguany, es donaran més detalls pròximament, i incidia en l’aposta “per una cultura per a totes i tots, variada, amb un paper destacat per a les companyies i continguts valencians i tot a preus assequibles, on només un espectacle passa de 10 euros per entrada”. Les entrades es poden adquirir a la web www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura o en taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =