25n
25N
25N

Els sistemes de desguàs i drenatge de Paterna funcionen amb "normalitat" durant el matí de gota freda

Els sistemes de desguàs i drenatge de Paterna funcionen amb "normalitat" durant el matí de gota freda
11/09/2019 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha destacat hui la “normalitat” amb la qual ha transcorregut el matí de pluges en el municipi i durant la qual no s’ha registrat cap incidència destacable derivada de les precipitacions.

El primer edil ha ressaltat que la resposta de la ciutat en aquestes primeres hores està sent exemplar i que els punts més sensibles del municipi, com és el cas del túnel del Polígon Industrial Font del Pitxer, han canalitzat correctament les aigües pluvials.

Juan Antonio Sagredo, que està en permanent contacte amb tots els agents que formen part de l’operatiu especial d’emergències desplegat per a la gestió de les pluges, ha visitat, juntament amb els tinents d’Alcalde, Nuria Campos i José Manuel Mora, el centre de comandament de la Policia Local per a conéixer la situació de la ciutat davant la previsió de fortes precipitacions, avaluar l’evolució de la planificació i coordinació de les actuacions empreses i analitzar la incidència del temporal durant la primera meitat de la jornada.

L’Alcalde ha indicat que tot l’operatiu especial segueix en alerta fins que els serveis meteorològics rebaixen el nivell de risc, mantenint mentrestant les mesures de prevenció i protecció adoptades ahir.

Juan Antonio Sagredo ha manifestat que l’Ajuntament de Paterna, a través dels canals oficials de comunicació, mantindrà informada a la població de qualsevol possible incidència que poguera produir-se en el municipi a causa de les pluges.

Amb la fi prevenir als paterners i paterneres dels riscos de les pluges, l’ajuntament va llançar ahir a través del servei de whatsapp municipal i de xarxes socials una sèrie de consells i recomanacions a seguir a casa, al carrer i en el cotxe. Així mateix, l’alcalde de Paterna va activar el protocol d’emergències, que desplega un operatiu especial de més d’un centenar de persones i mitjans tècnics, i va reunir a tots els agents implicats en la coordinació d’aquest operatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =