25n
25N
25N

Els Reis Mags d'Orient visiten els barris valencians

Sant Marcel·lí és un dels barris en els quals els xiquets podran saludar als reis mags

Els Reis Mags d'Orient visiten els barris valencians
05/01/2017 -

Aquesta vesprada, València es prepara per a rebre una visita molt especial. I és que els Reis Mags aterren en la nostra ciutat perquè tots els xiquets gaudisquen de la màgia del Nadal, i puguen saludar de prop a aquests tres reis vinguts del llunyà Orient.

I a pesar que la Cavalcada de Reis Mags, organitzada per l’Ajuntament de València, siga una de les més multitudinàries, tant per la varietat d’espectacles, com per les diferents carrosses que participen, els Reis Mags també han volgut visitar altres barris de València.

D’aquesta manera, el barri de Sant Marcel·lí també es prepara per a la visita dels Reis Mags d’Orient. Organitzat per la Falla Arquebisbe Olaechea, a les 19.00 hores, començarà, pels carrers del barri, una cavalcada diferent, en la qual els xiquets tindran l’oportunitat de parlar amb aquests tres encantadors personatges en acabar la cercavila. Però a més, a partir de les 18.00, els xiquets podran acostar-se al casal d’aquesta falla per a lliurar-los les seues cartes, fins que comence la cavalcada.

Una altra de les falles que rebran aquesta visita tan màgica serà la Falla José Soto Micó. A partir de les 18.00 hores, els Reis Mags esperaran a tots els xiquets del barri en un local, situat en el carrer José Soto Micó.

Però això no és tot, ja que demà, 6 de gener, abans de tornar al seu país, els Reis Mags també visitaran a tots els xiquets ingressats en les diferents àrees de l’Hospital La Fe de València. Des de les 10.00 hores fins a, aproximadament, les 14.00 hores, els tres reis saludaran a tots aquests xiquets, i els faran lliurament d’un regal perquè no perden l’alegria en aquestes dates.

Sens dubte, després de gaudir d’aquestes cavalcades, els més xicotets dormiran amb els nervis i la il·lusió de descobrir si, l’endemà al matí, els Reis Mags s’hauran acordat de portar-los tot el que els han demanat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar