25n
25N
25N

Els periodistes Mamen Mendizábal, Sergi Castillo i José María Izquierdo participen en la taula redona «Corrupció, política i periodisme» en el MuVIM

El coŀloqui, moderat per Sergi Pitarch, tindrà lloc dissabte a les 12 h en el saló d’actes del museu amb entrada lliure

Els periodistes Mamen Mendizábal, Sergi Castillo i José María Izquierdo participen en la taula redona «Corrupció, política i periodisme» en el MuVIM
17/11/2016 -

Els periodistes Mamen Mendizábal, José María Izquierdo i Sergi Castillo, que acaba de publicar el llibre Yonquis del dinero. Las diez grandes historias de la corrupción valenciana (Ediciones Lectio), participen dissabte 19 de novembre a les 12 h en una taula redona anomenada «Corrupció, política i periodisme», que tindrà lloc en el saló d’actes del Museu Valencià de la Iŀlustració i la Modernitat (MuVIM). El coŀloqui estarà moderat pel president de la Unió de Periodistes Valencians, Sergi Pitarch, i l’entrada serà lliure per a tot el públic.

Sergi Castillo ha treballat en el diari El País, l’Agència EFE, Televisió Espanyola i altres mitjans de comunicació. Coŀlabora habitualment en programes de televisió com a expert en corrupció i ha publicat el llibre Tierra de saqueo. La trama valenciana de Gürtel.

La periodista Mamen Mendizábal té el Premi Ondas 2014, l’Antena de Oro 2013, i el Premi Salvador de Madariaga de Televisió. Ha presentat programes com 59 segundos (TVE), La ventana i Punto de fuga (Cadena Ser), i La Sextanoticias. Actualment és directora i presentadora del programa diari Más vale tarde (La Sexta).

José María Izquierdo ha sigut subdirector, redactor en cap i director adjunt en el diari El País i director d’informatius de Cuatro i CNN+. També ha escrit molts llibres que reflexionen sobre el periodisme. Actualment analitza diàriament la informació en l’espai El ojo izquierdo en Hoy por hoy (Cadena Ser).

Sergi Pitarch ha destapat molts casos de corrupció des del diari Levante-EMV i és el president de la Unió de Periodistes Valencians, el principal coŀlectiu del sector a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 5 =