25n
25N
25N

Els guanyadors del projecte "Felicidari" reben els premis i el calendari de 2017

En el projecte van participar un total de 366 xiquets i xiquetes

Els guanyadors del projecte "Felicidari" reben els premis i el calendari de 2017
19/12/2016 -

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura va albergar, dimecres passat 14 de desembre, una gran festa infantil organitzada per AVIVA, l’Agència de Promoció de Valencià de Burjassot, que dirigeix Maria Viu. El motiu de la festa era el lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores d’entre tots els participants en “Felicidari”, un projecte que, orientat a xiquetes i xiquets de 1° a 4° de Primària, cerca incentivar les relacions intergeneracionals, creant una connexió atractiva entre els xicotets i els seus majors, que beneficie a ambdues franges d’edat.

Així, els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Burjassot que han participat en el projecte Felicidari han creat una sèrie de dibuixos en els quals han plasmat totes eixes vivències, situacions i moments que proporcionen felicitat als seus majors més propers, els seus avis i les seues àvies. Els dibuixos, acompanyats amb frases relacionades amb estos moments feliços, que han resultat guanyadors, són els que il·lustren el calendari FELICIDARI 2017, que va ser presentat durant el lliurament de premis, rebent un exemplar tots els participants.

Els centres educatius de Burjassot que han participat en el projecte Felicidari, amb un total de 366 xiquets i xiquetes implicats, són el CEIP Fernando dels Rius, el col·legi Juan XXIII, el CEIP Miguel Bordonau i el CEIP Sant Joan de Ribera, amb la col·laboració del personal docent de cada curs. Els xiquets guanyadors, els dibuixos dels quals il·lustren el calendari FELICIDARI 2017 són Ainhoa Alfonso, Noah Ayala, Aitana Caballer, Wayra Conca, Kiara Dasilva, Ausiàs Arnau Fullana, Hugo Garcia, óscar Lapuente, Carla Ortuño, Lucía Palma, Nayra Sanz i Joan Valero.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + un =

programacion rialto
museo etnologia
ficcions 2019-2020