caixa popular

Els estudiants de Llíria podran rebre fins a 100 euros en ajudes al transport

El termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions de mobilitat estarà obert fins al pròxim 9 d’abril

Els estudiants de Llíria podran rebre fins a 100 euros en ajudes al transport
20/03/2018 -

El Butlletí Oficial de la província (BOP) arreplega hui la convocatòria d’ajudes de mobilitat de l’Ajuntament de Llíria per a estudiants universitaris o que cursen cicles de formatius de grau superior o titulacions artístiques superiors o equivalents. El consistori concedix estes subvencions per al transport als jóvens que estiguen estudiant fora del terme municipal durant este curs 2017-2018.

Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que enguany les persones beneficiàries podran rebre fins a 100 euros, en el tram més alt, i 70, en el segon, en funció de la renda econòmica dels sol·licitants. L’Ajuntament destina un total de 6.000 euros a esta partida de subvencions.

Per a accedir a estes ajudes s’exigix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el passat curs almenys el 50% de les assignatures de qualsevol ensenyança objecte de les beques, requisit que no estarà obligat a complir l’alumnat de primer curs.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 9 d’abril. A més, les instàncies es poden presentar enguany de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Llíria. Les bases de la convocatòria es poden consultar en el tauler d’anuncis de la web municipal.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris