25n
25N
25N

Els diputats Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes visiten la fira “Alcàsser, sabers i sabors”

Els diputats Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes visiten la fira “Alcàsser, sabers i sabors”
22/10/2016 -

El municipi d’Alcàsser celebra aquest cap de setmana la XII edició de la seua fira agroalimentària i comercial “Alcàsser, sabers i sabors”, amb 47 expositors que reuniran a comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants, per a donar a conèixer els motors econòmics més importants de la localitat.

Els diputats provincials Conxa Garcia i Bartolomé Nofuentes acompanyen un any més a l’equip organitzador de l’Ajuntament, per a traslladar-los “la importància de dinamitzar l’economia local en benefici dels valencians”.Un mercat medieval complementa les casetes de la fira en els carrers cèntrics del municipi i els voltants del mercat, per a recrear els oficis artesans, tavernes, música i dansa àrab, teatre de carrer i diverses activitats que, durant tot el cap de setmana, atrauen a xiquets i majors.

Un concurs de gastronomia, exposicions de fotografia i d’objectes antics, actuacions musicals i batucadas, jocs i tallers per als més xicotets són part de la oferta. A més, l’Ajuntament d’Alcàsser també té una caseta des de la qual ofereix informació sobre els serveis del consistori per als veïns de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

museo prehistoria