25n
25N
25N

Els centres educatius d'Alfafar comencen les seues Jornades de Portes Obertes

En la revista “Alfafar Escola de Qualitat” s’informa sobre cada centre educatiu del municipi

Els centres educatius d'Alfafar comencen les seues Jornades de Portes Obertes
23/03/2017 -

Un any més, els centres educatius d’Alfafar inicien les seues Jornades de Portes Obertes per a donar a conéixer el projecte educatiu de cada centre a les persones interessades.

Estes jornades permeten a les famílies conéixer de primera mà la proposta educativa del centre, el perfil del professorat, les seues instal·lacions, etc. i així poder valorar entre les diferents opcions quin és el centre que millor s’adequa als seus interessos.

A més d’estes Jornades de Portes Obertes, l’Ajuntament d’Alfafar llança tots els anys la revista “Alfafar Escola de Qualitat” en la qual s’informa sobre cada centre educatiu del municipi, tant públics com concertats, escoles infantils de Primer i Segon Cicle, centres de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius.

També es publiquen les ajudes econòmiques municipals que l’Ajuntament ofereix als i les estudiants d’Alfafar.

L’Alcalde del Municipi, Juan Ramón Adsuara, declara que “des de l’Ajuntament d’Alfafar apostem fort per l’educació perquè entenem que és el motor del desenvolupament personal, que construeix la nostra identitat i per extensió, la nostra identitat com a municipi.”

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’ofereix una àmplia oferta en formació destacant la proximitat dels centres als domicilis que permet fomentar les relacions personals i crear vincles entre els i les estudiants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 9 =

museo prehistoria