25n
25N
25N

Els centres de majors oferiran tallers sobre estimulació de memòria i autonomia en la llar

Els centres de majors oferiran tallers sobre estimulació de memòria i autonomia en la llar
05/10/2016 -

La Regidoria de Sanitat i Salut, en la seua aposta per la millora del benestar de les persones majors, ha presentat les activitats, cursos i xarrades que oferirà durant este curs als centres municipals. La principal novetat d’enguany es troba en les xarrades taller, centrades en les pautes per a fer de la llar un lloc segur i l’actuació davant de situacions d’aturada cardíaca, les dos objectius plantejats en el IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

La responsable de Sanitat, Maite Girau, ha subratllat la importància que el govern municipal atorga al foment de l’envelliment actiu, davant de l’increment de la població major: “Enguany continuem amb alguns dels tallers que ja es desenvolupaven, però incorporem novetats per a estimular l’autonomia de les persones majors. És molt important que la gent major convisca en uns entorns segurs i desenvoluparem xarrades que els permetran tindre una llar més segura: com manejar-se amb el foc i amb la cuina, per exemple, a més de facilitar-los indicacions per a actuar en cas d’aturades cardíaques”.

Entre els continguts dels cursos i xarrades que s’oferiran als centres de majors figuren tècniques d’estimulació de la memòria, la prevenció del càncer de pell i mucoses i el diágnòstic precoç de la hipertensió ocular.

Segons ha explicat la regidora de Persones Majors, Sandra Gómez, en el nou curs “s’han duplicat les activitats dels centres de majors dirigides a millorar la seua salut i el seu benestar. L’objectiu sobretot és que les persones majors aconseguisquen un envelliment actiu i saludable i que incorporen hàbits saludables que els permeten arribar a eixa edat de maduresa en el millor estat físic i mental”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

museo prehistoria
museo prehistoria