caixa popular

Els campaments d'estiu de Mislata ofereixen activitats a 200 escolars

El grup de xiquets i xiquetes de major edat està de campament en Alcossebre gaudint d’unes jornades de vacances al costat del mar amb moltes activitats d’oci

Els campaments d'estiu de Mislata ofereixen activitats a 200 escolars
12/07/2017 -

És una de les iniciatives consolidades en el calendari d’estiu de la Regidoria de Joventut. Els campaments urbans enguany marquen l’oferta lúdica del mes de juliol a prop de dos-cents escolars, una xifra que s’ha vist incrementada en aquesta edició. Els joves es reuneixen per a fer activitats, tallers i jocs. Aquest mateix matí, el Centre Sociocultural La Fàbrica acollia diversos tallers de creativitat i ball per al qual estiu continue sent una època d’aprenentatge i convivència per als escolars d’entre 3 i 12 anys d’edat.

Entre les múltiples activitats d’enguany, la regidoria ha programat un viatge a Alcossebre per a deu dies. Durant l’estada, els monitors preparen activitats a l’aire lliure, que sempre són un reclam important del programa juvenil. Els grups que romanen a Mislata solen acudir amb freqüència a la piscina, on participen en jocs d’aigua, a més de realitzar també activitats i proves per equips en parcs com el de Felipe Bellver o La Canaleta.

Aquestes activitats són una ajuda a la conciliació laboral de pares i mares que segueixen treballant mentre els seus fills estan de vacances a Mislata. Un mètode per a assegurar-se que els xicotets estan ben atesos per monitors especialitzats. A més de l’oferta lúdica, els campaments disposen de servei de menjador perquè els més joves puguen gaudir d’una jornada completa d’oci sense interrupcions. El consistori reserva algunes places per a ajudar a xiquets i xiquetes amb dificultats d’integració per motius econòmics, socials o de discapacitat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats