25n
25N
25N

Els bars i restaurants de Mislata se sumen al reciclatge dels envasos de vidre

L’Ajuntament, Nemasa i Ecovidrio repartixen 52 poals de recollida a tots els establiments d’hostaleria que ho han sol·licitat

Els bars i restaurants de Mislata se sumen al reciclatge dels envasos de vidre
20/12/2017 -

L’Ajuntament de Mislata, en col·laboració amb l’empresa municipal Nemasa i Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclat dels residus d’envasos de vidre a Espanya, estan duent a terme una campanya que porta per nom Horeca i que el seu objectiu és impulsar el reciclatge de vidre en el sector hostaler de la ciutat.

El passat mes d’octubre va tindre lloc la primera fase de la campanya, en la qual es van realitzar un total de 119 enquestes i entrevistes a tots els bars, restaurants i cafeteries de Mislata per a conèixer les seues necessitats i poder així adequar els recursos existents. Durant estes visites, Ecovidrio va informar detalladament als locals de com reciclar correctament i dels avantatges socials i econòmics que té el reciclatge dels envasos de vidre. “El repte, en este sentit, és la conscienciació dels hostalers, fomentar la sensibilització i treballar per una oferta hostalera més sostenible”, apunta Mª Luisa Martínez, regidora de Medi ambient.

Durant estos dies s’ha dut a terme una segona fase, on s’ha lliurat un total de 52 poals xicotets i poals amb rodes als 49 hostalers de Mislata que ho han sol·licitat, per a separar i arreplegar el vidre generat en els seus establiments. “En concret, han sigut 16 poals de 40 litres, 12 poals de 60 i 24 poals de 120 litres, estos últims més grans, amb sistema ale-hop, adaptat per a poder bolcar el vidre fàcilment del poal al contenidor”, afig el gerent de Nemasa, Fernando Díaz.

Segons les últimes dades disponibles, relatius a l’exercici 2016, la ciutadania de Mislata va reciclar un total de 406.219 quilos d’envasos de vidre. Açò suposa que cada habitant va reciclar una mitjana d’uns 9,4 kg de vidre a l’any. Quant a la taxa de contenidors, la ciutat disposa d’un total de 113 contenidors instal·lats, per la qual cosa hi ha un contenidor per cada 380 habitants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 15 =

bombers
CCCC
bombers