caixa popular

Els andalusos de Mislata celebren en el Centre Cultural la gala del Dia d'Andalusia

L’acte central de la seua setmana cultural va comptar amb una exhibició dels grups de ball i el cor de l’associació

Els andalusos de Mislata celebren en el Centre Cultural la gala del Dia d'Andalusia
05/03/2018 -

L’Associació Andalusa de Mislata ha conclòs este cap de setmana la celebració de la seua setmana cultural, unes jornades dedicades a donar a difondre la cultura, les tradicions i el folklore d’Andalusia. Activitats infantils, exposicions de vestits regionals, degustacions gastronòmiques i música han centrat bona part de la programació, que va concloure el dissabte amb l’exhibició dels seus quadres de ball i la tradicional missa rociera del diumenge.

Enguany, en el qual els andalusos de Mislata celebraven ja la vintè-sisena edició de les seues setmanes culturals, les activitats estaven dedicades a la província de Cadis. El dissabte a la vesprada, el teatre del Centre Cultural de Mislata es va omplir per a presenciar la gala del Dia d’Andalusia, un acte que va comptar amb les actuacions dels diferents grups de balls “Sabor del Sur” de l’Associació Andalusa, tant infantils com d’adults, així com el cor de l’entitat. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el president, Jesús García, i les reines i dames de l’associació.

La setmana cultural va finalitzar el diumenge amb una missa rociera en la parròquia de Sant Marcos, una matinal flamenca i un dinar de germanor de tots els integrants de l’Associació Andalusa de Mislata.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC