caixa popular

Els 6 millors equips de debat escolar d'Espanya contendran a València sobre un món sense fronteres

La cita tindrà lloc este dissabte 20 de maig en l’Ateneu Mercantil de València

Els 6 millors equips de debat escolar d'Espanya contendran a València sobre un món sense fronteres
19/05/2017 -

“És possible un món sense fronteres”. Esta és la premissa que defensaran a favor o en contra els sis equips finalistes de la Lliga de Debat Escolar BBVA. Arribats des de Saragossa, Murcia, Palma de Mallorca, Alacant, Castelló i València, els finalistes disputaran un torneig final en l’Ateneu Mercantil de València, on es decidirà l’equip guanyador de la V Lliga de Debat Escolar BBVA.

Els equips finalistes són: col·legi Altell (Alacant), col·legi Fundació Flors (Vila-real), col·legi La nostra Senyora de la Consolació II (Palma de Mallorca), col·legi Miralmonte (Cartagena), col·legi Comtes d’Aragó (Saragossa) i Edelweiss School (Godella, València).

Eixe mateix dia, l’Ateneu també acollirà la final del Vº Concurs d’Oratòria i de l’IIº Public Speaking Contest. Dues proves que trauran a la llum les habilitats comunicatives tant en anglés com en castellà de tots els participants. Tots ells s’enfrontaran a tres reptes que provaran la seua por escènica en diferents contextos i situacions.

Estos projectes, destinats al foment del debat i les habilitats comunicatives, estan dirigits a alumnes de 4° d’ESO i organitzats per la Fundació Educativa Activa-t juntament amb l’Oficina Tècnica de Voluntariat de BBVA.

 

Fotodebat i Videodebat

Per a concloure la jornada, es coneixeran les obres premiades en la IIIa edició del Concurs de Fotodebate i Videodebate. Uns concursos que cerquen fomentar el pensament crític i artístic dels joves de secundària, batxillerat i FP. Estan organitzats per la Fundació Educativa Activa-t juntament amb la Fundació Mainell.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 6 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris