25n
25N
25N

El xef José Andrés dirigirà el primer cuinat virtual de Paella des de Washington

Objectiu: Rècord Guinness de 3000 persones cuinant paella al mateix temps

El xef José Andrés dirigirà el primer cuinat virtual de Paella des de Washington
29/09/2016 -

El xef José Andrés, reconegut recentment per Barack Obama amb la Medalla Nacional d’Humanitats per introduir ‘nous i vibrants ingredients’ als Estats Units, dirigirà de forma virtual des de Washington el Record Guinness de 3000 persones cuinant paella al mateix temps. José Andrés demostra de nou el seu caràcter pioner dirigint aquesta vegada el primer “cuinat virtual” del món a través d’un periscope des del seu perfil de Twitter que farà simultàniament amb els participants del rècord de València.

Seguint els passos del xef, nombrosos cuiners aficionats i professionals de països com França, Itàlia, Alemanya o Puerto Rico, ja han confirmat la seua presència virtual a l’esdeveniment. Tots els que el 2 d’Octubre acudisquen al Passeig de l’Albereda podran presenciar en directe com Jose Andrés juntament amb cuiners d’altres països recolzen als 3000 cuiners que València intentaran registrar un Rècord mai abans aconseguit.

València es prepara així per a entrar en el Llibre dels Records: concentrant el nombre més gran de cuiners de paella: 3000. Juntament amb altres 3000 auxiliars de cuina, intentaran cuinar al mateix temps durant 30 minuts el plat més emblemàtic i representatiu de la cultura gastronòmica espanyola: La Paella. El lloc de la cita: EL Passeig de l’Albereda de València. O millor dit, qualsevol altre lloc del món en què un cuiner compartisca la seua preparació de paella amb el hashtag #ComboiDeRecord

Més de dos terços de les parcel·les tenen nom i cognoms. Al que cal sumar-li tots aquells cuiners que des d’altres països s’unisquen a un cuinat encara més multitudinari, si cap. Important: veure el canvi horari de cada país participant. Un Rècord que a Espanya començarà a les 15:00h haurà d’arrancar a les 09:00h del matí a Washington.

3000 paelles són moltes paelles i molta matèria primera. S’estan mobilitzant 32 tones de llenya BonLlar, 3500 quilos d’Arròs, 15.000 litres d’Aigua Mineral Font Primavera, 900 quilos de tomaques i 1500 quilos de fesols d’Alabau Fruites i Verdures, 3100 kg de pollastre i 1600 kg de conill donats per Grup Sada i Grup Hermi. 1500 litres d’oli Ybarra i 620 kg de garrofó Vicente Peris. El Safrà serà de Safrina, el Pimentón de les Múrgoles i la Sal de Sals del Centre.

Les parcel·les tenen un preu de reserva de 5€ (per a cuiner i punxe) i inclouen tots els ingredients necessaris per al cuinat de les paelles. El participant solament haurà de portar-se els trébedes i els seus propis utensilis de cuina, ja que la paella serà un obsequi de la marca AisProyec. La reserva de les parcel·les es podrà fer fins al dia 29 en lafallera.es/que-es-el-comboi-de-record

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

museo prehistoria
museo prehistoria