25n
25N
25N

El VI Premi Joan Francesc Mira reconeix un treball que aborda el procés de conversió en patrimoni industrial de la siderúrgia del Port de Sagunt

L’acte de lliurament d’aquest guardó, que impulsen el Museu Valencià d’Etnologia i l’Associació Valenciana d’Antropologia, se celebrarà aquest dijous en presència del diputat de Cultura, Xavier Rius

El VI Premi Joan Francesc Mira reconeix un treball que aborda el procés de conversió en patrimoni industrial de la siderúrgia del Port de Sagunt
07/03/2017 -

El Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València i l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) celebren aquest dijous, 9 de març, l’acte de lliurament del VI Premi d’Investigació Joan Francesc Mira, que té l’objectiu de contribuir a la investigació, l’estudi i la difusió de l’antropologia sociocultural a la Comunitat Valenciana.

En l’edició actual, s’ha premiat el treball  «De ferralla a patrimoni. El procés de patrimonialització industrial de las antigues instal·lacions siderometal·lúrgiques del Port de Sagunt», de Julio Bodí Ramiro.

El guardó vol promocionar els investigadors jóvens i els estudiants de l’àmbit de l’antropologia. Els treballs poden tractar de qualsevol tema tractat des d’una perspectiva antropològica. El premi està dotat amb 1.000 euros i la publicació de l’obra en l’editorial Neopàtria.

Intervindran en l’acte de lliurament de la distinció el diputat de Cultura, Xavier Rius, el director del Museu Valencià d’Etnologia, Francesc Tamarit, la professora de la Universitat de València Maria Albert, el director de zona de Caixa Popular, Miquel Montagut, i Joan Francesc Mira, escriptor i antropòleg.

El jurat del premi ha estat integrat en aquesta ocasió pel vicedegà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, Albert Moncusí, la professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València Eugènia Bayona i el director de l’Institut Valencià d’Etnologia de la Universitat Catòlica de València, Pablo Vidal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 7 =