El València suma els seus primers tres punts fent gaudir a la seua afició

Els jugadors blanquinegres es van buidar a Mestalla per a no deixar respirar a Las Palmas i aconseguir el triomf de la reconcilicació

valencia-laspalmas07

Els càntics de Mestalla van emmudir en memòria i record dels atemptats terroristes ocorreguts a Barcelona i Cambrils este passat dijous. Després de l'emotiu minut de silenci va començar la temporada per a este València. L'afició tenia ganes de veure al seu equip de nou sobre la gespa, tenia ganes d'animar i demostrar als seus jugadors que estan amb ells, que confien en l'equip i el treball que estan realitzant, que tenen el vot de confiança i la paciència que se'ls ha demanat. I l'equip no va defraudar en els primers minuts. Amb les idees clares, ben posicionats en el camp, seriosos en defensa i creant ocasions, sobretot a la contra, van anar a poc a poc dominant a Las Palmas. El guió inicial va ser agafant força amb el pas dels minuts i en el 21 Zaza aconseguia espentar el cuir al fons de la porteria de Chichizola en el que suposava l'estrena en esta temporada. En el 33 Halilović veia la roja directa després d'atropellar a Gayá. Las Palmas va intentar, malgrat la inferioritat numèrica, trobar el buit o distracció que poguera empatar el encontre. Un València ben posat en el camp no va permetre que els tres punts isqueren de Mestalla i va sumar la primera victòria de la temporada per al delit de la seua afició.

valencia-laspalmas05Amb Peter Lim en la Llotja Vip acompanyat dels nous fitxatges (Murillo i Gabriel Paulista) el València va eixir a donar-ho tot en el camp i des dels primers compassos del partit es va notar. La mà de Marcelino i el seu cos tècnic i el treball realitzat amb els jugadors durant la pretemporada van veure els seus fruits en la primera part. Un València seriós en defensa, amb ganes, atent a les jugades, asfixiant a Las Palmas i eixint a la contra prompte va començar a crear ocasions. Zaza, Vidal, Cancelo, Rodrigo van anar a poc a poc assetjant a Chichizola. El domini del València era més que palpable i les ocasions van portar després de diverses ocasions més que clares al fet que en el minut 21 Zaza rematara l'assistència de Carlos Soler i la pilota acabarà dins de la porteria de Las Palmas. L'1-0 pujava al marcador per a l'alegria de tota l'afició.

valencia-laspalmas26Quan el conjunt illenc volia reaccionar Halilović es va emocionar en anar per la pilota i va atropellar a Gayá costant-li la roja directa que deixava al seu equip en inferioritat numèrica. El conjunt blanquinegre va seguir amb la mateixa intensitat i domini, a pesar que Las Palmas va tenir alguna ocasió i Net tocava pilota en bones intervencions, van tornar a crear ocasions però esta vegada sense fortuna. Amb eixe avantatge d'un gol i molt bones sensacions finalitzava la primera part.

Amb la victòria encarrilada, el València va eixir pels 45 minuts que restaven per a sumar els primers tres punts. Tots els jugadors van ser a poc a poc buidant-se en el camp, apareixent i donant mostres de la qualitat 'amagada' de passades temporades. Sense quasi fitxatges, els homes de Marcelino van ser demostrant que són més que capaços de competir al nivell que sempre s'ha esperat d'ells, que l'adreça i la mà del tècnic havia convertit a este València en l'equip seriós que antany havia sigut.

valencia-laspalmas30Las Palmas va voler demostrar que estava a Mestalla i amb el pas dels minuts de la segona part va ser agafant un poc de protagonisme però sense excessiu perill per a Net. Corria el minut 69 quan el València va protagonitzar en les botes de Zaza, Rodrigo, Carlos Soler i Cancelo una sèrie de rematades que van tenir el cor de Mestalla en un puny encara que finalment l'afició va aplaudir en reconeixement als seus xics però sense premi. Els últims quinze minuts de partit van mantenir el mateix guió que els anteriors, domini blanquinegre, arribada a la porteria de Chichizola sobretot en els últims minuts, algunes ocasions clares... Las Palmas ho va intentar però no va saber trobar buits i febleses en este 'nou' València que sumava els primers tres punts, la primera victòria tan anhelada per l'afició.