caixa popular

El V Saló Retro València recrea el Ral·li Montecarlo i homenatja a la saga González

En la present edició també es rendeix tribut al Renault Alpine 110, al Renault 5 i al Seat 600

El V Saló Retro València recrea el Ral·li Montecarlo i homenatja a la saga González

Entre els plans que es poden gaudir este pont del Pilar està el V Saló del Vehicle Clàssic i d’Època Retro València. El certamen obrirà les seues portes el divendres a la vesprada per a fer les delícies dels amants dels clàssics. A més, en la present edició es rendirà tribut al Renault Alpine 110, al Renault 5 i al Seat 600. Els que fins a Fira València s’acosten podran gaudir de la recreació del Ral·li Montecarlo així com veure les motos i trofeus de la Saga González, a qui se li retrà homenatge.

El director de la mostra de Retro València, José Enrique Elvira, acompanyat pel representant de Fira València, Víctor Castillejos, i dels fills de Paco González, van presentar un certamen que espera més de 25.000 visites al llarg del cap de setmana per a gaudir dels 100 expositors situats en els més de 21.000 metres quadrats dels quals 10.000 són d’aparcament amb capacitat per a uns 400 vehicles.

img_3322“Moltes són les activitats que es podran gaudir este cap de setmana doncs no solament és una fira per a fer negoci sinó també per a gaudir de l’oci” assenyalava José Enrique Elvira qui afegia que “en esta ocasió es podrà gaudir d’un ampli estand de 700 metres on, amb la col·laboració d’Hortaclàssics, es farà un homenatge als cotxes de competició, recreant-se en este espai una de les proves mítiques, com és el Ral·li de Montecarlo. A més, festejarem el 50 aniversari del Renault Alpine 110, també els 45 anys del Renault 5 i el llançament fa 60 anys del Seat 600. Fins i tot hi haurà un estand dedicat als motors V8 americans des dels anys 60 als 80”.

En l’espai reservat a la competició es podrà gaudir de models històrics com el Mini amb preparació Ral·li Montecarlo, un Trabant, un Alfa Romeo Scalino Gt 1300, de 1969 i colors Autodelta originals, un Alfa Romeo Giulia Tu de 1965, un Renault 5 Alpine Turbo de 1983, un Lotus Elan S3 o un Jaguar XK, entre altres.

Però no solament es podrà anar a contemplar cotxes sinó que tot aquell que estiga cercant un clàssic podrà adquirir-ho doncs en els 21.000 metres d’exposició a més d’exhibir-se els cotxes també hi haurà espai per a la venda de professionals i particulars, estos últims la faran en la zona denominada Cover Garage, i una zona comercial per a peces, recanvis, regals, documentació, llibres i revistes, roba i altres objectes.

A més, Elvira ha assenyalat que, com en anteriors ocasions, en esta edició també es podrà passar la ITV dels vehicles, tan clàssics com no, en horari del recinte firal.

Més notícies

1 Comentari

  1. Coches clásicos Valencia
    Coches clásicos Valencia octubre 13, 09:13

    Sin duda será un evento que ningún amante de los coches clásicos debería perderse. Ya sea para vender, comprar o simplemente observar, valdrá la pena pasarse para echar un vistazo a estilos de coches muy diferentes a los actuales.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 1 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC