25n
25N
25N

El taekwondo protagonitza una innovadora Gal·la de l'Esport de Paiporta que ret un sentit homenatge a Vicent Pastor

El taekwondo protagonitza una innovadora Gal·la de l'Esport de Paiporta que ret un sentit homenatge a Vicent Pastor
19/11/2016 -

La magnífica temporada dels i les taekwondistes paiportines va copar bona part dels premis de la XX Gal·la de l’Esport de Paiporta. Entre els premis atorgats per l’Ajuntament i pel Comitè d’Elecció, format per diferents entitats del Consell Assessor d’Esports, hi havia cinc en els guardons institucionals, i els dos premis a millors esportistes locals de l’any anaren a parar a mans de practicants d’aquesta disciplina, ambdós campions d’Espanya.

El patinatge de velocitat també va copar un bon nombre de guardons a esportistes destacats, mentre que l’emotivitat va arribar a la gal·la amb el premi institucional atorgat a Vicent Pastor, tècnic d’esports de Picanya i fundador del grup Tres Fan Ball, que va tindre una més que cordial relació amb el Servei Municipal d’Esports de Paiporta, i que va morir recentment. De fet, ambdós serveis municipals portaren endavant iniciatives conjuntes com la Quarta i Mitja Marató.

La Gal·la de l’Esport de Paiporta ha pegat un gir enguany, a més, amb la col·laboració del grup de teatre local Burumballa, que va amenitzar el desenvolupament de l’acte i va animar especialment amb els seus gags escampats al llarg de tot l’acte a un Auditori Municipal ple.
Els guardonats amb els premis al millor esportista de l’any foren, en menors de 16 anys, el campió d’Espanya cadet de taekwondo, Óscar López Moreno, qui, a més, ha aconseguit aquesta fita superant problemes de salut. En la categoria de majors de 16 anys, la millor esportista de l’any fou la també taekwondista, campiona d’Espanya junior i sub-21, Tamara Miquel de la Encarnación.

A més, aconseguiren els guardons institucionals que atorga l’Ajuntament de Paiporta José Andrés Menchero Moll, habitual presentador de la gal·la, per la seua predisposició a col·laborar amb el Servei Municipal d’Esports (SME); Albert Mateu, campió d’Espanya juvenil de salvament i socorrisme; Isidoro Torres, per la seua dedicació a l’arbitratge de futbol sala i col·laboració al Poliesportiu; i el propi Vicent Pastor, per tota una vida dedicada al foment de l’esport, la cultura, i la seua estreta col·laboració amb Paiporta.

Foren nomenats esportistes destacats els i les taekwondistes Lorena Cabel (campionat d’Espanya junior), Blanca Calvo (subcampiona d’Espanya cadet), Alejandro Morcillo (campió nacional pre-cadet), Iván Soriano (campió autonòmic junior), i Sílvia Soriano (campió autonòmic cadet). També, en el camp del patinatge, foren destacats i destacades Lucía Alapont (campionat autonòmica prebenjamí de patinatge de velocitat), Pascual Pons (campió autonòmic prebenjamí de patinatge de velocitat en pista), Nacho Puchal del Valle (campió autonòmic benjamí de patinatge de velocitat) i María Aguado (campiona autonòmica benjamí de patinatge de velocitat en pista).

Com és tradició, les 20 entitats esportives i clubs participants entregaren també els seus guardons a membres destacats a mode de reconeixement. Entregaren els premis institucionals als i les millors esportistes l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, i altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 13 =