25n
25N
25N

El Servici d'Urologia de La Fe rep dos premis sobre les investigacions en el Congrés Nacional d'Urologia de Toledo

El Servici d'Urologia de La Fe rep dos premis sobre les investigacions en el Congrés Nacional d'Urologia de Toledo
23/08/2016 -

El Servici d’Urologia de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, que depén de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha rebut dos dels premis “Julián Gutiérrez de Toledo” en el LXXXI Congrés Nacional d’Urologia celebrat a Toledo, guardó que homenatja el metge de Cambra dels Reis Catòlics.

D’una banda, i per segon any consecutiu, el doctor Cèsar Vera Graciós del Servici d’Urologia de l’Hospital La Fe, ha rebut este segon premi per les seues investigacions sobre trasplantament d’òrgans embrionaris amb el treball Eficàcia de l’alotrasplante laparoscòpic de renyons embrionaris utilitzant una suspensió de cèl·lules mare derivades de teixit adipós”, realitzat en col·laboració amb els investigadors Victòria Moreno-Manzano del Laboratori de Regeneració Tisular i Neuronal , Centre d’Investigació Príncep Felipe (CIPF) i Ximo García-Domínguez, Lluïu García-Valero, José S Vicente-Antón i Francisco Marco-Jiménez, de l’Institut de Ciència i Tecnologia Animal i la Universitat Politècnica de València.

Este grup d’investigació multidisciplinària demostra en este treball que els renyons embrionaris trasplantats laparoscòpicament en combinació amb cèl·lules mare derivades de teixit adipós, permeten la generació de nous renyons amb major pes en hostes singònics no immunodeprimides.

D’altra banda, el doctor Vera Graciós ha sigut guardonat amb el primer premi pel treball Impacte del volum-centre en els resultats de la cirurgia de càncer renal amb extensió venosa” presentat per la doctora Estefanía Linares Arços. Per a esta investigació es van analitzar 2552 pacients intervinguts de nefrectomia amb trombectomia en 23 hospitals d’USA i Europa, entre 1980 i 2014. El volum-centre es va associar inversament amb un major risc de complicacions perioperatòries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + quatre =