caixa popular

El Sector Funerari presenta des de hui totes les seues novetats en FUNERMOSTRA

El Sector Funerari presenta des de hui totes les seues novetats en FUNERMOSTRA
24/05/2017 -

Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha inaugurat aquest matí la 14ª edició de FUNERMOSTRA, que fins divendres que ve reuneix en Fira València la major oferta de productes i serveis per al sector funerari d’Espanya.

Durant la seua visita al certamen Climent ha presidit la presentació del decàleg del sector funerari que ha elaborat PANASEF, l’Associació Nacional de Serveis Funeraris. Climent ha destacat que aquest decàleg és un senyal de la “transparència i professionalitat” del sector. Segons ha explicat Carlos Hurtado, secretari general de l’Associació, el decàleg inclou punts com la professionalitat, la confidencialitat o la llibertat d’elecció, i té la voluntat de ser aplicat en tot el sector.

La cita reuneix un bon nombre d’innovacions com a aplicacions mòbils per a realitzar perfils commemoratius, urnes funeràries interactives o programes de gestió per a cementeris. L’art funerari també té un lloc preferent en FUNERMOSTRA amb productes com a arques i monuments funeraris personalitzats, joies per a contenir cendres o escultures realitzades amb cendres.

En FUNERMOSTRA també es poden conéixer solucions mediambientals per al sector com a sistemes de refrigeració ecocompatibles, valorització de residus, urnes biodegradables o arques realitzades amb productes naturals. El certamen acull també productes com a vehicles, corones, forns, arques, urnes, maquinària, o prefabricats, i de serveis que cobreixen tot el procés del negoci funerari.

El certamen ha continuat a la vesprada amb el seu programa d’actes paral·lels amb dues conferències sobre responsabilitat penal de les empreses i la importància de les xarxes socials per al sector funerari. Ja fóra del recinte firal manté oberta fins diumenge que ve la “Mostra cultural sobre la vida i la mort” en el Palau de l’Exposició de València.

FUNERMOSTRA 2017 reuneix fins divendres que ve un total de 110 expositors i marques d’Espanya, Alemanya, Belize, Xina, Estats Units, Índia, Itàlia, Mèxic, Països Baixos i Portugal en una superfície de 4.200 metres quadrats en el pavelló N2P2 de Fira València.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 18 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats