25n
25N
25N

El secretari autonòmic de Turisme clausura a Xàbia la jornada 'Paisatge, ètica i planificació turística a la Comunitat Valenciana'

El secretari autonòmic de Turisme clausura a Xàbia la jornada 'Paisatge, ètica i planificació turística a la Comunitat Valenciana'
09/10/2016 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “l’aposta de la Generalitat per la innovació en el sector turístic com a clau de competitivitat amb la col·laboració de les universitats públiques valencianes”.

El secretari autonòmic de Turisme ha realitzat aquestes declaracions durant la clausura de la jornada ‘Paisatge, ètica i planificació turística a la Comunitat Valenciana’, que s’ha celebrat a Xàbia.

Aquesta jornada està organitzada per l’Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València en el marc del conveni de col·laboració subscrit per ambdues entitats en 2016, per al foment de la recerca i la innovació en el sector turístic valencià, i compte a més amb la participació de la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló.

Les jornades estan organitzades en 9 municipis: Morella, Benicàssim, Sogorb, Sagunt, Cofrents, Cullera, Xàbia, Villena i Torrevella. Un desplegament en el territori valencià que facilita la presència d’actors econòmics, socials, polítics i culturals, amb un marcat caràcter local, a més de ser un fòrum per a la col·laboració, la participació, la implicació i la cooperació de tots.

Francesc Colomer ha explicat que, a través d’aquestes jornades, “facilitem la presència d’actors econòmics, socials, polítics i culturals amb un marcat caràcter local i açò suposa un fòrum imprescindible per a la col·laboració, participació, implicació i cooperació de tots”.

El secretari autonòmic ha assenyalat que, actualment, “ens movem en un món global i canviant que ens obliga a una adaptació i recerca constants per a desenvolupar nous mecanismes i eines que impulsen la recerca, el desenvolupament i la innovació”, i ha ressaltat que, també, “hem d’aprofundir en el coneixement dels factors que incideixen sobre la competitivitat futura conforme a les exigències de la demanda en un mercat en constant evolució”.

Així mateix, Colomer ha explicat que “l’estratègia turística té un excel·lent aliat en la col·laboració institucional com són les universitats públiques valencianes, generadores de coneixement i innovació en matèries relacionades amb el sector turístic”.

En aquesta línia, ha recordat que, en els últims mesos, “hem engegat un nou model per a l’impuls de la intel·ligència turística, apostant per la recerca i innovació aplicada al turisme valencià a través de Invat.tur i el desenvolupament conjunt de projectes amb les universitats valencianes”, al mateix temps que ha assenyalat que, entre altres actuacions, “duem a terme aquestes jornades, que el seu objectiu és incorporar la participació dels actors locals en les iniciatives que desenvolupem des de l’Agència Valenciana del Turisme amb les universitats públiques valencianes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

museo prehistoria