25n
25N
25N

El Sabadeo duplica les seues parades

El Mercat dels dissabtes explicarà des d’este cap de setmana amb 27 noves parades

El Sabadeo duplica les seues parades

Dissabte que ve, el Mercat ambulant extraordinari, que des de febrer es va traslladar a l’aparcament de les Palmeres, tindrà un atractiu més de cara a les famílies que fins allí es desplacen. Un total de 27 noves parades, s’ha duplicat el nombre d”establiments’ dels quals es poden gaudir, s’estrenen este pròxim dissabte 25 de març. Plantes, xurros o verdura ecològica, entre altres productes, serà el que es puga trobar.

El ‘Sabadeo a Burjassot’ és una campanya que es va engegar el passat mes de febrer amb l’objectiu de dinamitzar el Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes i crear un espai on poder comprar i trobar varietat de productes també dins del Mercat de l’Almara. No obstant això, les famílies que fins allí s’acosten de 9.00 a 15.00 hores, no solament trobaran productes sinó que també podran gaudir d’animació amb música, Food Trucks, demostracions de zumba, fotògraf i estilista caní… En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, “la idea era crear un nou pol comercial i d’atracció de gent, descentralitzant l’experiència de compra i ampliant l’oferta i acostant-la als barris perquè el centre del municipi no era l’única àrea de comerç important. Per açò la decisió de traslladar el Mercat ambulant dels dissabtes des de la plaça de l’Ajuntament a la seua ubicació actual, al costat del mercat municipal, el Mercat de l’Almara. Volem que els dissabtes a Burjassot siguen molt més que comprar, volem dotar-los d’una dimensió lúdica per al barri i en general per a tot el poble”.

Fa poc es va obrir el procés per a ampliar el nombre de parades i el resultat ha sigut excel·lent. “El Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes ha passat de 24 a 51 paredes després de l’últim procés d’adjudicació. Hem duplicat l’oferta, per tant, i hem contribuït, no solament a dinamitzar esta zona comercial, i el barri, sinó també, a crear noves oportunitats de treball i d’emprenedoria, especialment, per als veïns i veïnes de Burjassot”, assenyalava a València Extra Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =

museo prehistoria