25n
Orgull
Orgull

El Punt Violeta de les Festes de Sant Roc de Burjassot està sent de gran ajuda

El Punt Violeta de les Festes de Sant Roc de Burjassot està sent de gran ajuda
14/08/2019 -

A més de la música i la diversió, el Punt Violeta també està molt present en les festes en honor a Sant Roc a Burjassot. Concretament, les nits de l’11 i 12 d’agost aquest punt s’ha situat en la Plaça de l’Ajuntament on també es podrà trobar els dies 13 i 15 d’agost, durant la celebració dels espectacles musicals previstos per a aqueixes jornades festives.

Situat molt pròxim a l’escenari, el Punt Violeta s’ha convertit en lloc de trobada i d’informació per a la ciutadania que decideix acostar-se a la Plaça a gaudir de les festes de Sant Roque. Cada nit, al seu voltant es concentra gran quantitat de veïns i veïnes que es porten amb si ventalls, polseres i adhesius amb missatges de respecte i igualtat, que ajuden a recordar la importància d’unes festes patronals lliures d’assetjament i agressions masclistes.

Fins al moment, les nits de festa han transcorregut amb total normalitat però, en cas de ser necessari, el Punt Violeta oferirà ajuda i suport a qualsevol dona que se senta agredida o incomodada i es convertirà en espai segur i lliure de violència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 3 =